Αρχική Σύλλογοι Διαμαρτύρεται για την Παρανομία σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Διαμαρτύρεται για την Παρανομία σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

FamilyhotelsΟ κλάδος των τουριστικών καταλυμάτων διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. , που διαχωρίζει τα ξενοδοχειακά καταλύματα κατά το δοκούν και μας αναγκάζει να πληρώσουμε το έκτακτο ειδικό τέλος για το σύνολο των χώρων μας, την ώρα που ο ίδιος ο νόμος μερικώς μας εξαιρεί.
Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. και τα μέλη της δεν είμαστε διατεθειμένοι να νομιμοποιήσουμε τις καταχρηστικές ερμηνείες του νόμου από αναρμόδια όργανα, όπως οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών και οι προϊστάμενοί τους, που υφαρπάζουν το εισόδημά μας. Κανένας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών δε μπορεί να ερμηνεύει περιοριστικά τον νομοθέτη και να οδηγεί σε περιθωριοποίηση 40.000 ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις.  
Ζητάμε την άμεση διόρθωση και τακτοποίηση του προβλήματος που το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών δημιούργησε, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα προέλθει από τις υπηρεσίες του ή από τον ίδιο τον Υπουργό.
Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας για την προστασία των μελών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.