Αρχική Τουρισμός Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν Πρωθυπουργό λέει ο ΣΕΤΕ

Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν Πρωθυπουργό λέει ο ΣΕΤΕ

Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν Πρωθυπουργό λέει ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΣτο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Υπουργοί και Υφυπουργοί της νέας Κυβέρνησης έχουν βαρύτατη ιστορική και προσωπική ευθύνη να προωθήσουν τις απόλυτα αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν Πρωθυπουργό, το έργο του οποίου επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση και εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τουρισμός. Μπροστά σε μία εξαιρετικά αβέβαιη χρονιά του 2012, μπορεί να δώσει σημαντική ανάπτυξη και απασχόληση, αν εφαρμοσθούν άμεσα τα συγκεκριμένα μέτρα, που όλα τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στην Κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.