Αρχική Διεθνή Ξεκίνησε η on-line ψηφοφορία για την ανάδειξη των Προγραμμάτων MKO-μελών της EuroCharity,...

Ξεκίνησε η on-line ψηφοφορία για την ανάδειξη των Προγραμμάτων MKO-μελών της EuroCharity, που θα χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία για το 2011

Ξεκίνησε η on-line ψηφοφορία για την ανάδειξη των Προγραμμάτων MKO-μελών της EuroCharity, που θα χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία για το 2011Ξεκίνησε η on-line ψηφοφορία για την ανάδειξη των Προγραμμάτων MKO-μελών της EuroCharity, που θα χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία για το 2011

Δυναμικά συνεχίζεται η διαδικασία ανάδειξης των Προγραμμάτων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)-μελών της EuroCharity που θα χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία για το έτος 2011, με την έναρξη της on-line ψηφοφορίας, στο portal www.eurocharity.gr.
Η συνολική διαδικασία, αλλά και η συγκεκριμένη φάση της on-line ψηφοφορίας που θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίου 2011, αποσκοπούν πέρα από την οικονομική ενίσχυση των Προγραμμάτων που θα διακριθούν, στην επικοινωνία της ταυτότητας, των δράσεων, αλλά και των αναγκών όλων των ΜΚΟ-μελών της EuroCharity που έχουν θέσει υποψηφιότητα, στο ευρύ κοινό και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ετήσιο πρόγραμμα, να ενημερωθούν για τις συμμετοχές και να ψηφίσουν τα Προγράμματα ΜΚΟ που επιθυμούν, στο portal www.eurocharity.gr. Κάθε επισκέπτης υποχρεούται να ψηφίσει  τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα ΜΚΟ, ενώ δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όλοι!
Η τελική επιλογή για την ετήσια χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΜΚΟ της EuroCharity θα γίνει με βάση:
– τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,
– τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Βαρόμετρου A.S.B.I. της MEDA Communication Α.Ε., το οποίο ερευνά και καταγράφει τη γνώμη του κοινού στην Ελλάδα και το πως αυτό κρίνει το έργο των εθελοντικών οργανισμών και των ΜΚΟ.
– και τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής, που αποτελείται από τον Πρόεδρο της EuroCharity κ. Peter Michel Heilmann, το Διευθύνοντα Εταίρο της EuroCharity κ. Μιχάλη Σπανό, τον Αρχισυντάκτη του περιοδικού «Επιστημονικό Marketing & Management» κ. Λάμπρο Ρόδη, τη δικηγόρο κ. Ελένα Γκλεγκλέ, έναν εκπρόσωπο της εταιρείας MEDA Communication Α.Ε., καθώς και τη Χρυσή Ολυμπιονίκη και «Πρέσβειρα Καλών Πρακτικών» της EuroCharity κ. Σοφία Μπεκατώρου
 
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο, με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και την ανάδειξη των Προγραμμάτων των ΜΚΟ-μελών της EuroCharity, που θα λάβουν τη χρηματοδότηση για το έτος 2011.

Μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί συνολικά δέκα προγράμματα ΜΚΟ. Από το 2006, αποδέκτες της ετήσιας χρηματοδότησης έχουν γίνει ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου (ΟΕΚΚ) – «ΑγκαλιάΖΩ», το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή», ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», το Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Τηλεειδοποίησης και Βοήθειας στο Σπίτι «Γραμμή Ζωής», το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο Ίδρυμα», η MΟm – Εταιρεία για τη Μελέτη και την Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, η «Κοινωνική Αλληλεγγύη» ΜΚΟ Ανθρωπιστικής Βοήθειας, οι «Γιατροί του Κόσμου», το «Αρχιπέλαγος» Ινστιτούτο Θαλάσσιας και Περιβαλλοντικής Έρευνας Αιγαίου και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με την κ. Ρεγγίνα Σότρα. Tηλ.: 210 927 1110-29, E-mail: regina.sotra@eurocharity.org.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.