Αρχική Αεροπορικά Νέα Με Olympic Air από 32 ευρώ

Με Olympic Air από 32 ευρώ

Olympic Air A319Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Ζάκυνθος, Καβάλα (από και προς Αθήνα), Ηράκλειο (από και προς Ρόδο) και Μυτιλήνη (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Βελιγράδι και Τίρανα (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά, για 200 θέσεις, ξεκινά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 18 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.
Για τα επιλεγμένα δρομολόγια εσωτερικού το εισιτήριο ξεκινά από 32 ευρώ από (ή προς) Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Μυτιλήνη ή για πτήσεις προς Αθήνα. Για τα δρομολόγια εξωτερικού οι τιμές ξεκινούν από 83 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από 62 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Βελιγράδι από €83
Βελιγράδι – Αθήνα  από €62
Αθήνα – Τίρανα από €85
Τίρανα – Αθήνα από €65

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα – Ζάκυνθος από €51
Ζάκυνθος – Αθήνα από €32
Αθήνα – Καβάλα  από €51
Καβάλα – Αθήνα από €32
Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη  από €32
Μυτιλήνη – Θεσσαλονίκη από €32

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.