Αρχική Κρουαζιέρες Κρουαζιέρες για γυμνιστές

Κρουαζιέρες για γυμνιστές

Κρουαζιέρες για γυμνιστέςΟ cruise operator eWaterways έχει προγραμματίσει κρουαζιέρες γυμνιστών για το επόμενο έτος και island-hopping κατά μήκος των ακτών της Αδριατικής και ανάμεσα στα εκατοντάδες Δαλματικά νησιά.

Δύο διαφορετικές διαδρομές θα είναι διαθέσιμες, και θα προσφέρουν στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία όσο βρίσκονται, επί του πλοίου – ή στο νερό να είναι γυμνοί, ενώ τα ρούχα απαιτούνται μόνο όταν βρίσκονται στο λιμάνι και κατά την ώρα των γευμάτων.

α) Η πρώτη είναι η Kvarner Bay Naturist Cruise που προσφέρει ένα ταξίδι μετ ‘επιστροφής από την Opatija, όπου οι φιλελεύθεροι ταξιδώτες μπορούν να απολαύσουν ημερήσιες εκδρομές σε ήσυχο νησιά και απομονωμένες παραλίες για κολύμπι με ή χωρίς αναπνευστήρα ή ηλιοθεραπεία. Τα βράδια, οι επισκέπτες μπορούν να ενταχθούν στο πλήθος και να διερευνήσουν τις εσωτερικές επιλογές για φαγητό και να απολαύσετε περιηγήσεις στα γραφικά χωριά και πόλεις.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει μια ενδιάμεση στάση στο Kork, το μεγαλύτερο νησί της Αδριατικής, και επισκέπτεται άλλα γραφικά νησιά, όπως τι Rab «το νησί του έρωτα», το Ζαντάρ και το Losinj.

Η οκταήμερη αυτή κρουαζιέρα αναχωρεί στις 16 Ιουνίου και 25 Αυγούστου με τιμές που ξεκινούν από £ 465 το άτομο σε ημιδιατροφή (συμπεριλαμβανομένων των φόρων). Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές και προαιρετικές εκδρομές δεν περιλαμβάνονται αλλά μπορούν να τακτοποιηθούν από την eWaterways.

b) Ενώ η Cruise Naturist Δαλματίας αρχίζει και τελειώνει στο Σπλιτ, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία στη φύση στα ήρεμα νερά της Αδριατικής και στην εκπληκτική ακτή της Κροατίας. Αυτή η κρουαζιέρα περιλαμβάνει εκδρομές και δραστηριότητες για όσους το επιθυμούν όπως, κατδύσεις, εξερεύνηση σπηλαίων, ορειβασία ή ακόμα και ράφτινγκ στον ποταμό Cetina.

Το κρουαζιερόπλοιο ταξιδεύει σε τουλάχιστον δύο νησιά ανά ημέρα συμπεριλαμβανομένων των νησιών της Korcula, Lastovo, Komiza και Starigrad.

Η κρουαζιέρα διαρκεί οκτώ ημέρες και έχουν προγραμματιστεί δύο αναχωρήσεις στις 9 Ιουνίου και Αυγούστου 18 με τιμές που ξεκινούν από £ 389 το άτομο σε ημιδιατροφή (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).
Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές και προαιρετικές εκδρομές δεν περιλαμβάνονται αλλά μπορούν να τακτοποιηθούν από την eWaterways.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.