Αρχική Επικαιρότητα Ο Michel Rolland, ο « Γάλλος Ιπτάμενος Οινολόγος», θα παρευρεθεί στα εγκαίνια...

Ο Michel Rolland, ο « Γάλλος Ιπτάμενος Οινολόγος», θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Οίνου Κώστα Λαζαρίδη

Μουσείο Οίνου Κώστα ΛαζαρίδηΟ Michel Rolland ένας από τους πιο συζητημένους οινολόγους και σύμβουλος παραγωγής σε αρκετά από τα πιο σημαντικά οινοποιεία παγκοσμίως, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Οίνου Κώστα Λαζαρίδη.
Ο Rolland είναι συνεργάτης των οινοποιείων του Κώστα Λαζαρίδη από το 2004, ως σύμβουλος για την βελτίωση της οινοπαραγωγής και ιδίως των ερυθρών οίνων,  εκ των οποίων κάποιοι φέρουν την υπογραφή του. Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, είναι το μοναδικό ελληνικό οινοποιείο με το οποίο έχει δεχτεί να συνεργαστεί, φιγουράροντας έτσι στη λίστα με τα πιο ευυπόληπτα οινοποιεία-πελάτες του Rolland διεθνώς.  
Το Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη όντας πραγματικά ένας χώρος που τιμά την άμπελο, τα προϊόντα της και την άρρηκτη σχέση τους με τον άνθρωπο, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, θα εγκαινιαστεί με μια μεγάλη γιορτή, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του κρασιού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ευχηθούν τα καλορίζικα για το νέο μουσείο, δοκιμάζοντας την τελευταία σοδειά κρασιών και αποσταγμάτων του Κτήματος, αλλά και να ξεναγηθούν στους πανέμορφους και φιλόξενους χώρους του Πολυχώρου της Οινότριας Γης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.