Home Συνέδρια Με Συμμάχους και τους αθλητικογράφους ο Καμίνης στον αγώνα για την ανάδειξη...

Με Συμμάχους και τους αθλητικογράφους ο Καμίνης στον αγώνα για την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της πόλης

O Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος ΚαμίνηςΣε συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, με τον Πρόδερο της ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη, συμφωνήθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων να θέσει υπό την αιγίδα του ημερίδα με θέμα “Η αξία της μαζικής άθλησης και ο ρόλος του αθλητικού Τύπου”.

Τέλος, εξετάστηκε ο τρόπος ανάληψης πρωτοβουλιών από τον ΠΣΑΤ για την προώθηση του ετήσιου Γύρου της πόλης, ώστε να αποτελέσει κεντρικό γεγονός για την πρωτεύουσα και την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της, καθώς και η δυνατότητα προβολής και ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου και η περαιτέρω αξιοποίηση του ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 984”.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ με τον κ. Καμίνη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να δρομολογηθεί αυτή η πολύπλευρη συνεργασία.

1 COMMENT

  1. Η παρέμβαση του Δημάρχου Αθηναίων έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.
    Συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο έχουμε Δημοτική Αρχή στην Αθήνα αλλά
    και ότι ανησυχεί για την ερήμωσή της.
    Βεβαίως για το γεγονός ότι από το Πανεπιστήμιο και κάτω μυρίζει σαν αποχωρητήριο όλο το κέντρο μέχρι το Σταθμό Λαρίσσης, ότι οι κεντρικές λεωφόροι της πόλης παρουσιάζουν το θλιβερό θέαμα με τους μετανάστες να σέρνουν καροτσάκια με σιδερικά, ότι το κέντρο αποτελεί το ζωτικό χώρο για τα πρεζόνια και τους εμπόρους, δεν λέει κάτι/ δεν προτείνει κάτι. Φυσικά και θα ακυρώνονται συνέδρια και πάλι φυσικά οι ξένοι τουρίστες θα γυρίσουν την πλάτη στην Αθήνα για το απλό λόγο ότι αν θέλουν να βιώσουν τραυματικά τις διακοπές τους μπορούν να πάνε κατ’ευθείαν στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές.
    Ολοι εμείς οι επεγγελματίες του Τουρισμού πεθαίνουμε. Και για αυτό δεν φταίνε οι απεργοί και οι διαμαρτυρίες στο κέντρο.
    Φταίνε οι ανάλγητοι αξιωματούχοι και μηχανισμοί που δεν ενδιαφέρονται παρα μόνο για την καρέκλα τους. Ούτε καν για την υστεροφημία τους.

    Με Τιμή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.