Αρχική Τουρισμός Γερουλάνος: Η Αθήνα είναι η μαύρη τρύπα του τουρισμού μας

Γερουλάνος: Η Αθήνα είναι η μαύρη τρύπα του τουρισμού μας

GeroulanosΣτην Αθήνα έχουμε πρόβλημα, είναι η μαύρη τρύπα  του τουρισμού μας και εκεί πρέπει να δώσουμε όλη μας την έμφαση στη χρονιά που έρχεται….

Τόνισε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος και συνέχισε

Ο τουρισμός της Αθήνας, είναι για μένα το μεγάλο στοίχημα  της επόμενης χρονιάς και όχι μόνο της επόμενης χρονιάς, αλλά θα χρειαστεί βάθος χρόνου  για να διορθωθούν τα πράγματα. Εκτός από την πολύ ακριβή πρόσβαση , στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση και γι αυτό συζητάμε ακόμη με το υπουργείο Οικονομικών μήπως καταφέρουμε να βρούμε ένα παράθυρο εκεί πέρα, το θέμα των υποδομών, είναι  τεράστια υπόθεση. Ξενοδοχεία υπάρχουν, δεν είναι κακά , αλλά αυτό το οποίο αντιμετωπίζει κανείς στο κέντρο της Αθήνας , είναι απαράδεκτο. Γι’  αυτό τις προάλλες ήμουν με το Δήμαρχο της Αθήνας να συζητήσουμε κάποιες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν  και από το δικό μας το υπουργείο και από άλλα υπουργεία , για να γίνει η Αθήνα  πιο σωστός τουριστικός προορισμός. Όταν όμως ανοίγεις αυτό το θέμα και λες ωραία, τι είναι αυτό το οποίο πρέπει να διορθώσω, ώστε να γίνω δελεαστικός στους επισκέπτες, αμέσως βλέπεις ότι, αν γίνει η πόλη, μια πόλη που αγαπούν οι άνθρωποι  που μένουν μέσα στην πόλη, τότε γίνεται και δελεαστικός προορισμός. Άρα ότι κάνουμε  για την καλυτέρευση της πόλης θα την κάνει αμέσως και καλύτερη…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.