Αρχική Αεροπορικά Νέα Έναρξη συνεργασίας Aegean Airlines – City- Discovery.com

Έναρξη συνεργασίας Aegean Airlines – City- Discovery.com

Έναρξη συνεργασίας Aegean Airlines - City- Discovery.comΗ Aegean Airlines ξεκίνησε συνεργασία με τη City- Discovery.com, online portal παροχής ξεναγήσεων, μεταφορών και ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους επιβάτες της.

Αυτή η υπηρεσία αποτελεί ένα πολύτιμο διαδικτυακό εργαλείο για τους επιβάτες της Aegean που επιθυμούν να ξεναγηθούν στον προορισμό τους, να επισκεφθούν αξιοθέατα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, καθώς και να εξασφαλίσουν μια άνετη και γρήγορη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του site της εταιρίας www.aegeanair.com, οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 5.000 προσφερόμενες ξεναγήσεις και δραστηριότητες σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ υπάρχουν δυνατότητες μεταφοράς από και προς περισσότερα από 350 αεροδρόμια. Οι επιβάτες της AEGEAN θα μπορούν να επιλέξουν μέσω του προγράμματος Skip-the-Line επισκέψεις σε αξιοθέατα και μουσεία όπως το Λούβρο, ο Πύργος του Άιφελ, το Βατικανό χωρίς αναμονή στην ουρά για την αγορά των εισιτηρίων, ενώ με τα εισιτήρια City Pass θα έχουν ελεύθερη είσοδο, μεταφορά καθώς και εκπτώσεις ή ακόμη και ιδιωτικές ξεναγήσεις που περιλαμβάνουν γεύμα και μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο. Παράλληλα θα μπορούν να απολαύσουν τις γεύσεις της χώρας με περιηγήσεις μαγειρικής, οινογνωσίας & γαστρονομίας, επισκέψεις σε αμπελώνες καθώς και δοκιμές κρασιών και τυριών. Ο κατάλογος των προϊόντων του City-Discovery.com περιλαμβάνει από οικονομικές ξεναγήσεις με τα Hop-On-Hop-off λεωφορεία μέχρι ασυνήθιστες ταξιδιωτικές εμπειρίες επιβαίνοντας σε ελικόπτερο ή αερόστατο που πετά πάνω από γνωστές πόλεις ή διάσημα μνημεία καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη (κριτικές από ταξιδιώτες, προτεινόμενες διαδρομές, κ.ά.).
Τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας Miles&Bonus της Aegean, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν μίλια (σε αναλογία 1€ = 2 μίλια) με κάθε κράτηση που πραγματοποιούν μέσω της νέας υπηρεσίας στην ιστοσελίδα http://tours.aegeanair.com/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.