Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings ξεκινάει νέες πτήσεις για Κόσοβο!!

H Germanwings ξεκινάει νέες πτήσεις για Κόσοβο!!

GermanwingsΗ Germanwings εδραιώνοντας τη συνεργασία της με την Kosova Airlines ξεκινάει από τις 9 Σεπτεμβρίου 2011 την σύνδεση ανάμεσα σε Γερμανία και Πρίστινα, παρότι παλαιότερα είχε ανακοινώσει την έναρξη αυτών των διαδρομών στις αρχές Νοεμβρίου.

Η στενή της συνεργασία με την Kosova Airlines/Eurokoha αναφέρεται συνολικά σε 14 πτήσεις ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από διαφορετικές γερμανικές τοποθεσίες, κατά τη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος 2011, με προορισμό την Πρίστινα. Για την ακρίβεια, από αρχές Νοεμβρίου η Germanwings θα προσφέρει συνολικά τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Στουτγκάρδη, Ντύσσελντορφ και Μόναχο και οπωσδήποτε μία την εβδομάδα από Αμβούργο, Κολωνία/ Βόννη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο – Schönefeld και Ανόβερο, με προορισμό την Πρίστινα.

Η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία, Germanwings και η Kosova Airlines/Eurokoha διατηρούν μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία ήδη από το 2006. Με την φετινή επέκταση της συνεργασίας τους, η Germanwings αποσκοπεί σε μία αύξηση της επιβατικής της κίνησης κατά 200.000 επιβάτες ετησίως.

Η πρωιμότερη έναρξη των πτήσεων της εταιρείας προς τον συγκεκριμένο προορισμό, παρά την προκαθορισμένη ημερομηνία, υποδεικνύει περίτρανα την ευελιξία της Germanwings  στις συμπράξεις της με σημαντικούς της συνεργάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.