Αρχική Εταιρικά Νέα Το Grace Mykonos εγκαινιάζει το νέο εστιατόριο με Αιγαιοπελαγίτικο αέρα δίπλα στην...

Το Grace Mykonos εγκαινιάζει το νέο εστιατόριο με Αιγαιοπελαγίτικο αέρα δίπλα στην πισίνα

Mykonos Grace restaurant renovation Το πολυβραβευμένο boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos (www.gracemykonos.com), εγκαινιάζει το νέο εστιατόριο του δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα, με Αιγαιοπελαγίτικο θέμα, για τους επισκέπτες της καλοκαιρινής περιόδου.

Αντλώντας έμπνευση από το μαγευτικό Αιγαίο, η νέα σχεδίαση του εστιατορίου χαρακτηρίζεται από την θεματική οροφή, η οποία δημιουργήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Divercity. Αέρινα τοποθετημένα υφάσματα που δημιουργούν αίσθηση κυματισμού, δίχτυα που τυλίγονται γύρω από τα φωτιστικά σώματα και σανίδες πεύκου τοποθετημένες αρμονικά στους τοίχους, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Στο bar και στο εστιατόριο του Grace Mykonos, θα ανακαλύψετε ένα χώρο γαστρονομικών μυστικών, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φημισμένο champagne breakfast, ένα ελαφρύ γεύμα ή πολλά all-day σνακ. Tο σκηνικό του δειλινού δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, αποτελεί έμπνευση για ένα ρομαντικό δείπνο συντροφιά με Μεσογειακές γεύσεις του chef απο εξαιρετικές πρώτες ύλες που συμπληρώνονται με δημιουργικές παρεμβάσεις.

Η κ. Λένα Κασφίκη-Λιβανίδου, επικεφαλής των Grace hotels για τη Μεσόγειο, δήλωσε: «Ως ένας όμιλος boutique ξενοδοχείων, ο σχεδιασμός, η κομψότητα και η απλότητα  αποτελούν σημαντική προτεραιότητα για εμάς και ορόσημο των Grace. Έχοντας πάντα κατά νου τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, η διαμονή μετατρέπεται σε μία αξέχαστη εμπειρία. Το Grace Mykonos, όπως άλλωστε και το ίδιο το νησί, είναι ένα πανέμορφο μέρος να βρίσκεσαι, και το νέο design του εστιατορίου μας είναι αναπόσπαστο στοιχείο αυτής της εμπειρίας».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κα. Κασφίκη, χαιρετίζουμε τα εγκαίνια του νέου σας εστιατορίου και σας ευχόμαστε κάθε χαρά και επιτυχία. Θα ήταν τιμή μας η ένταξη του νέου αυτού εστιατορίου στην οικογένεια των 192 μελών εστιατορίων Aegean Cuisine, μιάς προσπάθειας ανάδειξης των τοπικά παραγώμενων προιόντων και της αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας στη περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.