Αρχική Εκδηλώσεις Ξεκίνησε το 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ 2011 στη Λευκάδα

Ξεκίνησε το 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ 2011 στη Λευκάδα

49ο Φεστιβαλ φολκλορ ΛευκάδαςΜέχρι τις 21 Αυγούστου, θα κρατήσει το 49ο φεστιβάλ φολκλορ στη Λευκάδα που, ξεκίνησε τη Κυριακή 14 Αυγούστου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας συμπληρώνει σχεδόν 50 χρόνια ζωής και προωθεί την ιδέα της ειρήνης, της φιλίας, της συναδέλφωσης αλλά και της αλληλεγγύης των λαών του κόσμου μέσα από τις λαϊκές μορφές τέχνης του χορού και της μουσικής.
Συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από: Ιορδανία, Ιρλανδία, Κίνα, Κύπρο, Λιθουανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία και από την Ελλάδα  συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, Γενίτσαροι και Μπούλες Νάουσας, Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ακρίτες Αλεξανδρούπολης, Εκπολιτιστικός Ομιλος Γιαννιτσών ‘Η Πέλλα”, Χορευτικός Λαογραφικός Ομιλος Παλαμά “Οι Καραγκούνηδες”, Λευκάδα: “Ορφεύς”, “Νέα Χορωδία”, ‘Πήγασος”, “Απόλλων Καρυάς”, “Αλέξανδρος Νυδριού”, “Φωτεινός Σφακιωτών”, “Οι Σκάροι” Νικιάνας και το Χορευτικό Τμήμα Τσουκαλάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.