Αρχική Πολιτισμός Ενδιαφέρουσα παράσταση Θεάτρου Κούκλας για τους μικρούς επισκέπτες της Ρόδου

Ενδιαφέρουσα παράσταση Θεάτρου Κούκλας για τους μικρούς επισκέπτες της Ρόδου

Μία ενδιαφέρουσα παράσταση του Θεάτρου Κούκλας για τους μικρούς επισκέπτες της ΡόδουΣτις 22 & 23 Αυγούστου στις 19:00, στο Βασιλικό Κήπο, κάτω από τον ίσκιο και τη δροσιά των δέντρων, έχει προγραμματιστεί μιά ενδιαφέρουσα παράσταση κουκλοθεάτρου αποτελούμενη από τρείς ιστορίες 
από το θέατρο κούκλας “Κοκου-Μουκλό”. Όσοι παραβρεθούν θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα και θα γνωρίσουν τον υπέροχο αυτό κήπο στο κέντρο της πόλης.
Υπό την Αιγίδα του ΔΟΠΑΡ
«Ο κότσυφας απαιτεί το δάσος να σωθεί»
«Παιδιά εν δράση»
«Η μικρή γοργόνα πώς να ζήσει στο σκουπιδονήσι»
Βασισμένη σε παραμύθια του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, 
σε μουσική του Κώστα Θωμαΐδη, 
διασκευή για πιάνο Δέσποινα Σαλκιτζόγλου.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα 
Μετά το τέλος της κάθε παράστασης θα πραγματοποιηθεί 20λεπτο εκπαιδευτικό εργαστήρι με οικολογικό θέμα.
Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ (για κάθε παράσταση & 20’λεπτο εργαστήρι)
Η παράσταση είναι στηριγμένη στην παντομίμα και γι’ αυτό μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδιά από διαφορετικές χώρες.


Αν θέλετε η παράσταση να έρθει στο ξενοδοχείο ή σε κάποιο άλλο δικό σας χώρο (πρωί ή μεσημέρι από 22 έως 25 Αυγούστου), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: 22410 74405 και 6972178603

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Μέσα από την μικτή τεχνική θεάτρου και κουκλοθεάτρου τα παιδιά παρακολουθούν τρείς μικρές ιστορίες που κοινό άξονα έχουν την κατανόηση θεμάτων που αφορούν την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.
Μέσα από την τέχνη του κουκλοθέατρου τα παιδιά θεατές ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό τρόπο πως βιώνουν την στάση των ανθρώπων απέναντι στην φύση τα ζώα, τα δέντρα, τα πλάσματα του δάσους και της θάλασσας.
Οι κούκλες που πάντα καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά να ταυτιστούν μαζί τους τα παρασύρουν, τα αφυπνίζουν και τα καλούν να λάβουν δράση για να βοηθήσουν τον πλανήτη.
Η παράσταση στόχο έχει να μην αφήνει τα παιδιά απλούς θεατές, τα καλεί να συμμετέχουν με την γνώμη τους και τις αντιδράσεις τους και τα την διάρκεια της εξέλιξης των παραμυθιών.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ:
Οι εμψυχωτές μετά την παράσταση καλούν τα παιδιά να πάρουν μέρος σε ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό εργαστήρι ανακύκλωσης. 
Το κάθε παιδί μετά την ολοκλήρωση του έργου μπορεί με απλά υλικά (χαρτί, βαμβακερά υφάσματα , μπογιές) και με την βοήθεια μας να φτιάξει έναν από τους ήρωες της παράστασης . 
Διάρκεια 20 λεπτά
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΑΣ 
Στις 25 Αυγούστου στις 19:00, στη Ροδιακή Έπαυλη, θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα Κοκου-Μουκλό, Εργαστήρι Κούκλας για κουκλοθέατρο, που τα παιδιά ή και οι μεγάλοι θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους. Διάρκεια: 1.30 ώρα
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα υλικά).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: POEESSA THEMATIC EVENTS – www.poeessa.com
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με email: poeessa@gmail.com ή στα τηλ. 22410 74405 και 6972178603

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.