Αρχική Airlines News Η Austrian Airlines χάνει το στόχο για το 2011

Η Austrian Airlines χάνει το στόχο για το 2011

Austrian Airlines B777Η Austrian Airlines, η οποία ανήκει η Lufthansa, θα υπολείπεται του στόχου της για ένα θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα για το τρέχον έτος, δήλωσε εκτελεστικό στέλεχος.

Ο Stefan Lauer, supervisory board chairman της Austrian Airlines, αναφερόμενος στα οικονομικά αποτελέσματα της Austrian, δήλωσε πως δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για το 2011 και τη πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Lufthansa.

Η Austrian Airlines είχε στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα εκμετάλλευσης για το 2011, αλλά όπως και η bmi, μέλος του ομίλου Lufthansa, έχει πληγεί σκληρά από την απώλεια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μετά απο τις τοπικές εξεγέρσεις.

Ο Stefan Gemkow, Lufthansa Chief Financial Officer, είχε πει τον περασμένο μήνα ότι το πρώτο εξάμηνο ήταν πολύ πιο δύσκολο από το αναμενόμενο για την  Austrian Airlines.

Τα μέτρα που λαμβάνονται για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας περιλαμβάνουν την απαγόρευση προσλήψεων, καθώς και προσαρμογές των σχεδίων πτήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.