Αρχική Αεροπορικά Νέα O Κος Yann Gilbert, νέος Γενικός Διευθυντής AIR France – KLM Ελλάδος...

O Κος Yann Gilbert, νέος Γενικός Διευθυντής AIR France – KLM Ελλάδος & Κύπρου

Air France KLM
Yann Gilbert is appointed General Manager AIR FRANCE KLM for Greece & Cyprus, based at Athens.

Από 1η Αυγούστου 2011, καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή AIR FRANCE KLM Ελλάδος & Κύπρου αναλαμβάνει ο Κος Yann Gilbert, με έδρα την Αθήνα.
Αντικαθιστά την Κα Hester Bruijninckx, στην οποία έχει ανατεθεί μια νέα θέση στα κεντρικά γραφεία της KLM στο Άμστερνταμ.
Ο Κος Yann Gilbert εντάχθηκε στο δυναμικό της Air France το 1997 ως Οικονομικός Ελεγκτής των σαλονιών VIP του αεροδρομίου Charles de Gaulle στο Παρίσι.
Το 2001, διορίζεται Revenue Accounting Manager στις Cameroon Airlines, ως εντενταλμένος της Air France και το 2004, αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Γραμμων Νότιας Ευρώπης στα κεντρικά γραφεία της Air France. 
Το 2007, ξεκινάει τη διεθνή του καριέρα ως Εμπορικός Διευθυντής της Air France για τη Νιγηρία, και το 2008, διορίζεται  Γενικός Διευθυντής της Air France – KLM για την Ανατολική Νιγηρία με έδρα το Port Harcourt.
Ο Yann Gilbert είναι απόφοιτος του Business School της Marne La Vallée. Επίσης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού 8 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.