Αρχική Αεροπορικά Νέα H Lufthansa συμμετέχει στη γαστρονομική εκδήλωση “Umami & Sake” στην Αθήνα

H Lufthansa συμμετέχει στη γαστρονομική εκδήλωση “Umami & Sake” στην Αθήνα

Lufthansa takes part at the “Umami & Sake” culinary eventΕίναι γνωστό ότι ήδη από το 2000 η Lufthansa ταξιδεύει τους πελάτες της σε νέα γαστρονομικά ύψη, όταν εγκαινίασε για πρώτη φορά το πρόγραμμα Star Chef. Ο ουρανίσκος σας ποτέ δεν θα αισθανθεί στέρηση στις μακρινές πτήσεις της Lufthansa, κατά τη διάρκεια των οποίων οι επιβάτες First και Business Class της εταιρίας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ευφάνταστα μενού, δια χειρός κορυφαίων σεφ από όλο τον κόσμο.

Στις 19, 20 και 21 Ιουλίου 2011, η Lufthansa είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια πεντανόστιμη εκδήλωση με γεύσεις Ιαπωνίας, υποστηρίζοντας την εκδήλωση “Umami & Sake”.

Το Πρόγραμμα Star Chef της Lufthansa

Στα δρομολόγια προς την Ιαπωνία, οι επιβάτες Πρώτης Θέσης και Θέσης Business παίρνουν μια πρώτη γεύση από τη γαστρονομική  της χώρας, απολαμβάνοντας εξαιρετικό soba και sushi, ιδιαίτερες επιλογές σούσι και άλλα γευστικά Ιαπωνικά πιάτα. Στην ουσία, εκείνοι που προετοιμάζουν τα εδέσματα για τους επιβάτες First και Business Class στις πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Τόκιο, είναι οι διάσημοι σεφ Kenichiro Ooe και Stefan Mörth. Ο Ooe, ο οποίος έχει μαγειρέψει μεταξύ άλλων και για την Ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια, θα σας κεράσει νοστιμιές της Άπω Ανατολής. Αντίθετα, ο Stefan Mörth, που κατάγεται από το Steiermark (Στυρία) της Αυστρίας, ετοιμάζει γερμανικά πιάτα.

Για επιβάτες First και Business Class που ταξιδεύουν από τις πόλεις Nagoya και Osaka, οι κορυφαίοι σεφ Takashi Tanioka από το Hilton Nagoya και Kotoku Tohbaru από το Hilton Osaka θα σερβίρουν δυτικά και ιαπωνικά πιάτα. Ο Takashi Tanioka θα σας κακομάθει με μενού βασισμένα στην κλασική ευρωπαϊκή κουζίνα, ενώ ο συνάδελφός του, Kotoku Tohbaru, θα ετοιμάσει για εσάς γαστρονομικές δημιουργίες από τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα.

Στο εστιατόριο της αίθουσας αναμονής του Μονάχου, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση των Sky Chefs, υπάρχει μεγάλη επιλογή γευμάτων, όπως σούσι, βιολογικά τρόφιμα και διεθνείς σπεσιαλιτέ, ενώ γεύματα σούσι προσφέρονται και στα δρομολόγια προς τη Βόρειο Αμερική.

Από τον Ιανουάριο του 2000, η Lufthansa μεταφέρει τους επιβάτες First και Business Class, σε νέα γαστρονομικά επίπεδα. Εμπνευσμένα μενού που δημιουργούν κορυφαίοι σεφ από όλο τον κόσμο, καθιστούν το ταξίδι με τη Lufthansa μια πραγματικά παραδεισένια εμπειρία.

Μέχρι σήμερα, μεταξύ των διασημοτήτων οι οποίοι έχουν διατελέσει “Star Chefs” της Lufthansa, συγκαταλέγονται οι Harald Wohlfahrt (Baiersbronn), Dieter Müller (Bergisch Gladbach), Frank Zlomke (Paarl, South Africa), Daniel Boulud (Νέα Υόρκη) και Paul Bocuse (Λυόν).

Από τις αρχές του 2005, διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ έχουν δημιουργήσει ειδικά μενού σε επιλεγμένες πτήσεις μακρινών διαδρομών από τη Γερμανία, που αντανακλούν τη γαστρονομία και τις παραδόσεις του εκάστοτε προορισμού, με προσεκτικά επιλεγμένα και αποκλειστικά υλικά, κορυφαίας ποιότητας.

Η Lufthansa πετάει καθημερινά από Φρανκφούρτη προς Τόκιο με το νέο Α380, με το Α340 προς Ναγκόγια και Οζάκα και από Μόναχο προς Τόκιο. Επίσης, η Lufthansa προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού προς την Ιαπωνία με την ANA, All Nippon Airways, μέλος της Star Alliance.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.