Αρχική Airlines News Air France: Με τιμές εισιτηρίων για απλή μετάβαση που ξεκινούν από €...

Air France: Με τιμές εισιτηρίων για απλή μετάβαση που ξεκινούν από € 50

the Air France A380Από τις 2 Οκτωβρίου 2011, η Air France θα προσφέρει 13 νέους απευθείας προορισμούς από Μασσαλία:
• Προς Γαλλία: Βασιλεία Μιλούζ, Μπιαρίτζ και Βρέστη
• Προς Ευρώπη: Αθήνα, Κοπεγχάγη, Ντύσελντορφ, Αϊντχόβεν, Μιλάνο-Malpensa, Μόσχα και Πράγα
• Προς Μεσόγειο: Βηρυτό και Κωνσταντινούπολη
• Προς Μαρόκο: Καζαμπλάνκα.

Η Air France θα προσφέρει επίσης περισσότερες θέσεις σε υφιστάμενους προορισμούς του εσωτερικού της Γαλλίας. Η ίδια στρατηγική θα εφαρμοστεί την άνοιξη του 2012 από την Τουλούζη, τη Νίκαια και το Μπορντό.

Μακροπρόθεσμα, η Air France σκοπεύει να αυξήσει πάνω από 30% την προσφορά της σε θέσεις προς 54 νέους απευθείας προορισμούς από Μασσαλία, Τουλούζη, Νίκαια και Μπορντό προς μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και της Μεσογείου καθώς και προς εσωτερικούς προορισμούς της Γαλλίας.

Ελκυστικές τιμές διατηρώντας τις ίδιες υπηρεσίες Air France

Από Μασσαλία, η Air France θα σας προσφέρει εισιτήρια απλής μεταβίβασης που ξεκινούν από € 50 συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από σήμερα online, από την Air France ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Σε όλες τις πτήσεις, οι επιβάτες θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες της Air France οι οποίες εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους πελάτες όπως: δωρεάν μεταφορά αποσκευών εώς 23 kg, εφημερίδες, επιλογή της θέσης, γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης κλπ.. Η Air France συνεχίζει να προσφέρει τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της στη αγορά.

Μείωση του κόστους κατά 15%

Η εφαρμογή αυτής της νέας στρατηγικής βασίζεται σε μια σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών, της τάξης του 15%. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Air France στηρίζεται σε διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων:
. της χρήσης ενός ενιαίου τύπου αεροσκαφών (Airbus A320 με 142 εώς 178 θέσεων), αναζητώντας τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τον εξορθολογισμό του κόστους συντήρησης,
. μιας βελτιστοποιημένης καθημερινής χρήσης των αεροσκαφών με αναχωρήσεις νωρίτερα το πρωί και πτήσεις μετ ‘επιστροφής αργότερα το βράδυ,
. της βελτιστοποιημένης χρήσης των ανθρώπινων και υλικών πόρων, στο έδαφος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

“Με αυτό το νέο έργο στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοί της στη Γαλλία, την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, η Air France προτίθεται να ανακτήσει μία κερδοφόρα ανάπτυξη στις γραμμές μεσαίων αποστάσεων, που είναι το θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου Air France-KLM, προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες της ελκυστικές τιμές και διασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη απασχόληση» δήλωσε ο Pierre-Henri Gourgeon, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France KLM.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.