Αρχική Βραβεία Οι Έλληνες ψηφίζουν Aldemar!

Οι Έλληνες ψηφίζουν Aldemar!

aldemar olympian villageΤο αναγνωστικό κοινό του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, των εκδόσεων Λυμπέρη, ανέδειξε το Olympian Village, στην Ολυμπία ως το ‘δημοφιλέστερο beach hotel της Ελλάδας’, ενώ στην κατηγορία ‘δημοφιλέστερος ξενώνας της Ελλάδας’ διακρίθηκε, με πρωτιά, ο ξενώνας του Ομίλου Aldemar, ‘Εποχές,’ στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας.

Με αφορμή τις παραπάνω διακρίσεις ο διευθυντής του Aldemar Olympian Village κ. Παύλος Ντάκουρης δηλώνει:

«Η προτίμηση του ελληνικού ταξιδιωτικού κοινού αποτελεί τιμή για τον Όμιλο και συγχρόνως δέσμευση απέναντι όχι μόνον στο επίπεδο των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρουμε στους επισκέπτες μας αλλά και απέναντι στο όραμά μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με ορθές πρακτικές.

Το γεγονός ότι το Olympian Village σηματοδότησε το άνοιγμα της Δυτικής Πελοποννήσου ως προορισμού διακοπών και ο ξενώνας Εποχές τοποθέτησε στον τουριστικό χάρτη το χωριό της Αμπελιώνας, ως προορισμό ορεινού τουρισμού, μας επιτρέπει να νιώθουμε ικανοποίηση και μας επιβάλλει να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας ως Ομίλου απέναντι στο αντικείμενο του τουρισμού, του πλέον ελπιδοφόρου κλάδου της χώρας μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.