Αρχική Ναυτιλία Κανονική η λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά

Κανονική η λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά

OlpΣύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. τα δρομολόγια των πλοίων της ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας εκτελούνται κανονικά χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων σε όλη την λιμενική ζώνη.
Καθυστερήσεις και προβλήματα εμφανίσθηκαν κατά την αναχώρηση και άφιξη των επιβατών κρουαζιέρας εξαιτίας του κυκλοφοριακού προβλήματος από την απεργία των ιδιοκτητών ταξί και την παραμονή τους στις οδικές αρτηρίες της περιοχής του λιμανιού μέχρι τις 12:00.
   Παρόλα αυτά η κίνηση στον κεντρικό Επιβατηγό Σταθμό Α (Μιαούλη) ήταν κανονική και από τις 10:30 και προς τον Επιβατηγό Σταθμό Β (Κανέλλου), όταν άνοιξαν και οι δεύτερες πύλες. Στον χώρο ευθύνης του Ο.Λ.Π. Α.Ε. δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο.
   Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. ενημερώνει το επιβατηγό κοινό της ακτοπλοΐας ότι το λιμάνι του Πειραιά λειτουργεί κανονικά, όσον αφορά τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις.
    Τέλος, από την Ακτή Αλών (Ηλεκτρικός) λειτουργεί κανονικά προς όλες τις Προβλήτες το εσωτερικό συγκοινωνιακό δίκτυο του Ο.Λ.Π. Α.Ε (λεωφορεία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.