Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις ΠΟΞ: καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς από τους οδηγούς ταξί

ΠΟΞ: καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς από τους οδηγούς ταξί

ΠΟΞ: καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς από τους οδηγούς ταξίΣτην καρδιά της κρισιμότερης τουριστικής περιόδου των τελευταίων ετών για τη χώρα, οι οδηγοί ταξί με τη μορφή της διαμαρτυρίας που επέλεξαν, καταφέρνουν ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς, η οποία πρόσφατα αμαυρώθηκε απ’ τα τραγικά επεισόδια του Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι οι χώροι που σήμερα αποκλείουν (αεροδρόμιο και λιμάνι) αποτελούσαν διαχρονικά τους προνομιακούς τόπους εργασίας τους…
Αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε με τρόπο συστηματικό να «πυροβολούμε τα πόδια μας» και κάνουμε την ύστατη έκκληση στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί να σταματήσουν άμεσα τις ακραίες μορφές διαμαρτυρίας. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν εχω καμια σχεση με τους ταξιτζιδες αλλα αν υποθεσουμε οτι αυτοι δεν εχουν τη μορφωση αυτων που κυβερνανε τη χωρα, δεν θα επρεπε η κυβερνηση με το “περισοτερο” μυαλο, να κανει ενα βημα εμπρος και να κατεωνασει τα πνευματα? Ο Παπανδρεου πως το επιτρεπει ο ενας υπουργος να μη τιμα τις δεσμευσεις του αλλου υπουργου? Αν ημουν στη θεση του Ραγκουση, ουτε καν θα ανοιγα το θεμα μεσα στην καρδια του καλοκαιριου, στα μεσα της τουριστικης περιοδου. Θα περιμενα τον Νοεβριο και τοτε θα αρχιζα τις διαπραγματευσεις και θα ειχα και την δυναμη να τους πιεσω περισοτερο τους ταξιτζιδες.
    Αλλα μηπως μας πιεζουν οι “φιλοι” μας οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοι? Ποτε θα το καταλαβουμε πως οι μονοι φιλοι της Ελλαδος ειναι οι Ελληνες, οι Ελλην-Αμερικανοι, Ελληνο-Αυστραλοι κλπ Ελληνο-οτιδήποτε, και κανεις ξενος?

    Ας σοβαρευτει η κυβερνηση και ας κανει κατι και να παψει να προκαλει τους “αμόρφωτους” Ελληνες σε μαχες. Αν συναιχεισει ετσι, ολοι οι Ελληνες, η Ελαδα μας θα ειναι ο μεγαλος χαμενος. Αλλα το μεγαλο ερωτημα ειναι αν νοιαζεται η κυβερνηση. Φοβαμε πως οχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.