Αρχική Special Olympics Αξίζετε συγχαρητήρια κύριοι

Αξίζετε συγχαρητήρια κύριοι

From Athens Special OlympicsΣυγχαρητήρια σε όλους σας κύριοι, συγχαρητήρια στην Κα Δεσποτοπούλου, συγχαρητήρια, στο Υπουργείο που έθεσε τους αγώνες υπό την Αιγίδα του, συγχαρητήρια και στην επιτροπή των αγώνων Special Olympics στην Αθήνα, αλλά τα μεγαλύτερα συγχαρητήριά μου στις μάνες αυτών των παιδιών που είδα να δακρύζουν από συγκίνηση και χαρά, αυτές τις μάνες που καθημερινά αγωνίζονται για να έχουν αυτά τα παιδιά ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους Έλληνες, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, και στα παιδιά που ήταν τόσο χαρούμενα γιατί συμμετείχαν στους αγώνες.
Άξιζε το κόπο να γίνουν αυτοι οι αγώνες, άξιζε να δούν αυτές οι μάνες τα παιδιά τους να προσπαθούν, να δουν αυτά τα παιδιά πως μπορούν να αγωνιστούν και να πετύχουν ακόμη και τη νίκη.
Τα Special Olympics, τους έδωσαν τη δυνατότητα να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να τις προβάλλουν στην παγκόσμια κοινότητα, μέσα από τη συμμετοχή τους στις αθλητικές διοργανώσεις.

Και ταυτόχρονα, τα Special Olympics, προσπάθησαν να πετύχουν τον στόχο τους, να εμπνεύσουν στην ελληνική κοινωνία και την πολιτεία, το σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, τις ξεχωριστές ανάγκες τους και την πεποίθηση ότι αποτελούν χρήσιμα και ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας.
Να μάθει η κοινωνία να μην απορρίπτει αυτούς τους ανθρώπους, γιατί δεν είναι αυτοί που έχουν ειδικές ανάγκες, αλλά εμείς οι μεγάλοι που δημιουργούμε τα γκέτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.