Αρχική General Exclusive Summer Weekends @ Kinsterna Hotel & Spa

Exclusive Summer Weekends @ Kinsterna Hotel & Spa

Kinsterna Hotel & SpaΤο βραβευμένο Kinsterna Hotel & Spa, σας προσκαλεί για δύο μοναδικά σαββατοκύριακα του Ιουνίου στη μαγευτική Μονεμβάσια, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες του αρχοντικού και να ανακαλύψετε τις κρυφές ομορφιές της Λακωνίας!

Η ιδιαίτερα προνομιακή πρόταση του Kinsterna Hotel & Spa περιλαμβάνει:

1 complimentary διανυκτέρευση με κάθε κράτηση 2 διανυκετρεύσεων minimum

1 μπουκάλι κρασί Kinsterna από τους αμπελώνες του αρχοντικού, κατά την άφιξής σας στο δωμάτιο

25’ De-stress massage ή 25’ Foot massage στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa

Θαλάσσια περιήγηση μέσω σκάφους με γυάλινο πυθμένα (Glass Bottom), όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την μαγευτική και απομoνωμένη παραλία του Ντάμου (18/06/2011) ή τα μοναδικά σπήλαια της Καστανιάς με αμέτρητους και σπάνιους γεωλογικούς σχηματισμούς, αλλά και ιδιαίτερη ποικιλία χρωμάτων (25/06/2011)!

Τιμή από 225€ ανά διανυκτέρευση σε classic double δωμάτιο. Το προνομιακό πακέτο διαμονής, ισχύει για ελάχιστη κράτηση 2 διανυκτερεύσεων,  για περιορισμένο αριθμό δωματίων,  τα σαββατοκύριακα 17-19/06/2011 & 24-26/06/2011 και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα, πλούσιο champagne a la carte πρωινό και όλους τους νόμιμους φόρους. Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Το Kinsterna Hotel & Spa αποτελεί ιδανική πρόταση διαμονής εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς η ευρύτερη περιοχή προσφέρει επιπλέον επιλογές από παραλίες & αξιοθέατα. Η μαγευτική παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο με τα σμαραγδένια νερά ή η ευκαιρία για κολύμπι στο «Πορτέλο» που βρίσκεται στη βάση του μεσαιωνικού κάστρου της Μονεμβάσιας καθώς και το μοναδικό λιμάνι του Γέρακα – το νοτιότερο φιορδ της Ευρώπης, σίγουρα θα σας αποζημιώσουν!

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγεία της στέρνας γύρω από την οποία είναι χτισμένο και στην οποία οφείλει το όνομά του, την εντυπωσιακή πισίνα με τους ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης και το ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa με τους έμπειρους θεραπευτές και το τελετουργικό τουρκικό χαμάμ! Η μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο αρχοντικό συμπληρώνεται από το a la carte πρωινό με παραδοσιακές συνταγές από επίλεκτα υλικά που προέρχονται και από το κτήμα του αρχοντικού, τις μοναδικές gourmet γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή διατροφή στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο και το δροσερά cocktails στο Belvedere.

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Kinsterna Hotel & Spa
Άγιος Στέφανος, Μονεμβάσια
Τ + 30 27320 66300, F + 30 27320 66116
E info@kinsternahotel.gr , www.kinsternahotel.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.