Αρχική Tourism Π. Γερουλάνος: Αύξηση 180%, από την αγορά της Τουρκίας

Π. Γερουλάνος: Αύξηση 180%, από την αγορά της Τουρκίας

pavlos geroulanosΟ Π. Γερουλάνος στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ, τόνισε σχετικά με τον Τουρισμό πως “τα «σκληρά» νούμερα που έχουμε μέχρι τώρα είναι ότι το πρώτο δίμηνο είχαμε μια αύξηση των εσόδων και των αφίξεων της τάξης του 6-7%.
Η κρουαζιέρα φέτος πάει καλά. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έχουμε 10% αύξηση στην κρουαζιέρα και 20% αύξηση στους επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Η δυναμική του τουρισμού ξεκίνησε ουσιαστικά από το τέλος της προηγούμενης σαιζόν. Τι έγινε; Φύγαμε από τις δύο παραδοσιακές αγορές την Γερμανία και την Αγγλία και πολύ γρήγορα ανοίξαμε άλλες αγορές. Ανοίξαμε την αγορά της Τουρκίας όπου είχαμε αύξηση 180%, τις αγορές της Ρωσίας και της Σερβίας.
Ήδη κάνουμε άνοιγμα σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία μέσω συνεργασιών στα πακέτα με την Τουρκία και το Ισραήλ, ενώ εκκρεμούν συμφωνίες με Αίγυπτο και Ιταλία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.