Αρχική Airlines News Νέες υπηρεσίες για τον πελάτη: οι καινοτομίες της Air France...

Νέες υπηρεσίες για τον πελάτη: οι καινοτομίες της Air France για τα κινητά τηλέφωνα

Air FranceΠαγκόσμια Πρεμιέρα: η Air France Connect, μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης πελατών για οποιαδήποτε μεταβολή αφορά το ταξίδι σας
– http://mobile.airfrance.com, μία ιστοσελίδα και εφαρμογές για τη διαχείριση του ταξιδίου από το Α έως το Ω από το smartphone

Εδώ και μερικές ημέρες, η Air France προσφέρει δύο νέες δωρεάν υπηρεσίες τελευταίων τεχνολογιών για κινητά τηλέφωνα:

– Η “Air France Connect”, μία αποκλειστική υπηρεσία, δωρεάν, χωρίς εγγραφή ή συνδρομή, η οποία ενημερώνει τους πελάτες για τις αλλαγές ή τροποποιήσεις που αφορούν το ταξίδι τους. Η Air France και η KLM είναι οι πρώτες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν μία υπηρεσία ενημέρωσης για όλους τους επιβάτες τους σε όλο το δίκτυο.

–  Ένας διαδικτυακός τόπος και κινητές εφαρμογές που επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να αγοράσετε ένα εισιτήριο και να διαχειρίζεστε την κράτηση απευθείας από το κινητό σας.

Air France Connect: είμαι ενήμερος σε πραγματικό χρόνο

Χάρη στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και του e-mail που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου του, η Air France θα του παρέχει πληροφορίες από 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, μέσω τηλεφώνου, SMS ή email για μια πιθανή ακύρωση της πτήσης του, ή ακόμα και για μια καθυστέρηση, μια αλλαγή πύλης, ή, και μετά από την απογείωση, για καθυστερημένη παράδοση των αποσκευών του. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν και διατίθεται προς το παρόν σε 8 γλώσσες.

Η ιστοσελίδα της Air France για κινητά τηλέφωνα : Μπορώ να κάνω τα πάντα με το smartphone μου

Με πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα, η ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα (http://mobile.airfrance.com) και οι δωρεάν εφαρμογές της ειδικά σχεδιασμένες για χρήστες iPhone, Android και Blackberry τους δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο, να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια αλλά και άλλες πληροφορίες, και να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό του προγραμμάτος μιλίων τους Flying Blue.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.