Αρχική Airlines News Η Aegean Airlines και η US Airways ανακοίνωσαν τη συμφωνία πτήσεων με...

Η Aegean Airlines και η US Airways ανακοίνωσαν τη συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό

aegean airlines airplaneΗ Aegean Airlines και η US Airways (NYSE: LCC)  θα προσφέρουν σύντομα στους επιβάτες τους περισσότερες δυνατότητες ταξιδιωτικών επιλογών μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ χάρη σε μια νέα διμερή συμφωνία κοινής εκμετάλλευσης η οποία ανακοινώθηκε τη Πέμπτη 29, Ιουνίου, από τις δύο εταιρείες, μέλη της Star Alliance. Η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Οι επιβάτες της US Airways θα έχουν πρόσβαση στην Αθήνα, την πολιτική και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδος, όπως επίσης και στη Θεσσαλονίκη μέσω των πτήσεων που πραγματοποιεί η Aegean Airlines από το  Heathrow του Λονδίνου, του Μονάχου και της  Ρώμης. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν τα δημοφιλή Ελληνικά νησιά Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω και Ρόδο, όπως επίσης και την Λάρνακα στην Κύπρο με την Aegean Airlines μέσω Αθηνών.

Οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στην Φιλαδέλφεια μέσω της εποχικής πτήσης της US Airways  στην Αθήνα. Μπορούν επίσης να εκμεταλλευθούν τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανταπόκρισης προς τα αεροδρόμια της Φιλαδέλφειας και Charlotte, N.C. από το Charles De Gaulle στο Παρίσι, την Μαδρίτη, την Φραγκφούρτη, τη Ρώμη, το Heathrow του Λονδίνου, το Μόναχο και τις Βρυξέλλες.

Επιπλέον οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν με ένα εισιτήριο και να πραγματοποιούν το check-in τους και αυτό των αποσκευών τους μέχρι τους τελικούς τους προορισμούς, σε όλες τις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean και της US Airways.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της US Airways υπεύθυνος Σχεδιασμού και Marketing   Andrew Nocella δήλωσε, “Η US Airways συνεχίζει να παρέχει ευκαιρίες άνετων πτήσεων και πολυάριθμες ευκαιρίες ανταπόκρισης στους επιβάτες της. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την νέα αυτή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών. Και επίσης, χάρη στη συμμετοχή στην Star Alliance, οι επιβάτες μπορούν να αυξάνουν και να εξαργυρώνουν τα Dividend Miles στις πτήσεις που εξυπηρετεί η Aegean Airlines και να απολαμβάνουν την πρόσβαση στις αίθουσες που έχουν στη διάθεση τους στην Αθήνα, τη Λάρνακα και τη Θεσσαλονίκη.”

“Η Aegean Airlines συνεχίζει την επέκταση της στρατηγικής πτήσεων κοινού κωδικού σε όλο τον κόσμο. Η συμφωνία με την US Airways αυξάνει τις δυνατότητες επιλογής για τους Έλληνες επιβάτες και παρέχει στους ταξιδιώτες των ΗΠΑ ευχερή πρόσβαση, μέσω Αθήνας, στους πλέον δημοφιλείς Ελληνικούς προορισμούς ” επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Airlines κ. Δημήτριος Γερογιάννης, προσθέτοντας επίσης ότι “Η συμφωνία αυτή υποστηρίζει επίσης τη δέσμευσή μας να εμπλουτίζουμε συνεχώς την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής μας στην Star Alliance.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.