Αρχική Sports Η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Στήβι ΓουόντερΤο βράδυ της 25ης Ιουνίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), στις 20.00 θα σημάνει την αρχή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.
Με οδηγό αυτές τις αρχές, ο Φωκάς Ευαγγελινός παρουσιάζει ένα θέαμα υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας, χρησιμοποιώντας πανανθρώπινους συμβολισμούς. Δίπλα του, σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι αναγνωρισμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες: Το μουσικό θέμα έχει συνθέσει ο Στέφανος Κορκολής, ο σχεδιασμός των σκηνικών είναι του Ηλία Λεδάκη, ενώ των κοστουμιών της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου.
Τη μουσική επένδυση της βραδιάς πρόκειται να αναλάβουν ο μύθος της σόουλ Στήβι Γουόντερ με την 9μελή μπάντα του και ο τενόρος Βιτόριο Γκριγκόλο, ο οποίος μαζί με τη δική μας Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσουν ζωντανά σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση, το ειδικά γραμμένο από τον Στέφανο Κορκολή επίσημο τραγούδι των Αγώνων. Ενώ χρέη host στο pre-show κομμάτι του προγράμματος αλλά και σε συγκεκριμένες ενότητες της επίσημης τελετής θα αναλάβουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μενούνος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.