Αρχική Airlines News O κ. Pierre-Henri Gourgeon, CEO of Air France KLM, προέβη στην εξής...

O κ. Pierre-Henri Gourgeon, CEO of Air France KLM, προέβη στην εξής δήλωση, μετά την ανάσυρση της συσκευής καταγραφής της πτήσης AF447

af447-flightrecorder« H Air France ενημερώθηκε από το Γαλλικό Οργανισμό Διερεύνησης και Αναλύσης Ατυχημάτων (Bureau d’Enquêtes et d’Analyses), ότι εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μία συσκευή καταγραφής πτήσης (μαύρο κουτί) του Airbus Α330 που είχε συντριβεί την 1η Ιουνίου 2009 στον Ατλαντικό στην γραμμή από Ριο προς Παρίσι – Charles de Gaulle.

Το εύρημα αυτό είναι μια σημαντική ανακάλυψη όσον αφορα την εξερεύνηση των μέχρι στιγμής ανεξήγητων αιτίων αυτού του δυστυχήματος.

Ελπίζουμε ότι το BEA, υπεύθυνο για την τεχνική έρευνα, Θα μπορεί ίσως να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν από την 1η Ιουνίου του 2009, στις οικογένειες των θυμάτων, στην εταιρεία μας και στο σύνολο της παγκοσμίας αεροπορικής κοινότητας ως προς τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό ατύχημα.

Μιλώντας εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γαλλικές αρχές, που συνεχίζουν τις αναζητήσεις με πρωτοφανή μέσα, καθώς επίσης και το πλήρωμα του πλοίου Ile de Sein. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.