Αρχική General Τη Σάμο, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης

Τη Σάμο, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης

Τη Σάμο, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος ΝικητιάδηςΣτο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη νέα στρατηγική του ελληνικού τουρισμού ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης επισκέφθηκε την Τρίτη τη Σάμο αποδεχόμενος πρόσκληση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου. Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης επίσκεψης του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Σάμου και άλλους παράγοντες του νησιού.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού έλαβε μέρος σε μεγάλη σύσκεψη όπου, μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο δήμαρχος Σάμου κ. Θάνος ο βουλευτής κ. Βαρδίκος, ο πρόεδρος και  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής ένωσης ξενοδόχων, ο πρόεδρος του Εμπορικού και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προεδρεία άλλων φορέων και πλήθος κόσμου.  Ο κ. Νικητιάδης κατά την τοποθέτησή του, εξήγησε τη νέα στρατηγική της κυβέρνησης για την ανάπτυξη του τουρισμού και υπογράμμισε την ιδιαίτερη βαρύτητα σε ιστορικά πρόσωπα συνδεδεμένα με τη Σάμο όπως ο Πυθαγόρας και ο Επίκουρος και στο μυθολογικό Ίκαρο που ως γνωστόν κατάγεται από την Ικαρία. Ακολούθως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι τοπικοί φορείς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο οινοποιείο και τον  μουσειακό  του χώρο, ιδιοκτησίας της τοπικής ένωσης οινοποιών Σάμου. Αμέσως μετά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επισκέφθηκε τα ερειπωμένα ξενοδοχεία ΞΕΝΙΑ στο Βαθύ και ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ στο Πυθαγόρειο όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την αναγκαιότητα της αξιοποίησης των παραπάνω χώρων. Η περιοδεία του κ. Νικητιάδη στη Σάμο ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα δύο λιμάνια και την μαρίνα του νησιού. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επίσης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για όλα τα θέματα αρμοδιότητας του και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη για τον ελληνικό τουρισμό και τους ανθρώπους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.