Αρχική Airlines News Η Olympic Air στην 5η SUMMER HOLIDAYS EXPO

Η Olympic Air στην 5η SUMMER HOLIDAYS EXPO

Η Olympic Air στην 5η SUMMER HOLIDAYS EXPOΗ Olympic Air λαμβάνει μέρος στην 5η Διεθνή Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι και θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 22 Μαΐου.
Επίσημος αερομεταφορέας της HELEXPO, η Olympic Air θα παρουσιάσει στην έκθεση το νέο πρόγραμμα και τη στρατηγική της, που αποσκοπεί μεταξύ άλλων στην ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.  Θα δώσει έμφαση στις ευκαιρίες που προσφέρει για τη διεύρυνση του τουριστικού ρεύματος από και προς την Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, θα ενημερώσει το κοινό για το ανανεωμένο δίκτυό της. Οι επισκέπτες θα πληροφορηθούν αναλυτικά σχετικά με τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις ελκυστικές εταιρικές προτάσεις της ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Η Olympic Air στα πλαίσια της έκθεσης έχει προγραμματίσει και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερό της (επίπεδο D – Stand 45) θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού, για δύο άτομα σε κάθε λαχνό μετά από κλήρωση, καθώς και πολλά άλλα δώρα.
Η SUMMER HOLIDAYS EXPO, που διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό γεγονός. Σ’ αυτήν θα συμμετάσχουν 150 εκθέτες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας, ενώ κάθε επισκέπτης θα μπορέσει έγκαιρα και με χαμηλό κόστος να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.