Αρχική General Επιμνημόσυνη δέηση του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στη Κάρπαθο

Επιμνημόσυνη δέηση του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στη Κάρπαθο

Επιμνημόσυνη δέηση του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στη ΚάρπαθοΟ υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης εκπροσώπησε τη Κυβέρνηση στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23, Μαϊου στη Κάρπαθο.
Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Νικητιάδης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Κυβέρνησης, ενώ σε ομιλία του αναφέρθηκε στις αξίες της αυταπάρνησης, αυτοθυσίας, φιλοπατρίας, που εκφράστηκαν με τον ηρωικό θάνατο του σμηναγού.    
Στη τελετή παραβρέθηκαν ο αρχηγός της αεροπορίας Αντιπτέραρχος Κλόκοζας Βασίλης, ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος  Νακόπουλος Γεώργιος, o Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Βελεγράκης Κωνσταντίνος,  οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουρουπάκη Ευαγγελία και Κασάρας Γεώργιος, της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής , οι δήμαρχοι Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και άλλοι.
Ο κ. Νικητιάδης με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Κάρπαθο, είχε συναντήσεις  με εκπροσώπους φορέων του νησιού και συζήτησε θέματα που αφορούν στον τουρισμό και την ανάπτυξη του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.