Αρχική Airlines News Germanwings: Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς

Germanwings: Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς

GermanwingsH Germanwings παρουσίασε το θερινό της πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2011, με πολλά νέα δρομολόγια και ακόμη περισσότερες πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένων εννέα νέων συνδέσεων από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη και Ανόβερο.
Για τους επιβάτες που αναχωρούν από Κολονία/ Βόννη, η επέκταση των δρομολογίων προς Ιταλία σημαίνει ότι θα υπάρχουν τέσσερις εβδομαδιαίες συνδέσεις προς Μπάρι και Πίζα και δύο εβδομαδιαίες  πτήσεις προς Κάλιαρι και Σαρδηνία. Η σύνδεση με Πίζα θα επεκταθεί με μια επιπλέον εβδομαδιαία πτήση την Πέμπτη, σε συνολικά πέντε την εβδομάδα. Επίσης, στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών υπάρχουν περισσότερες χαμηλού κόστους πτήσεις προς Μαγιόρκα, με μια επιπλέον πτήση κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Αντί των τριών καθημερινών πτήσεων που υπάρχουν τώρα, οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να αναχωρούν από Κολονία/ Βόννη απευθείας προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα τέσσερις φορές την ημέρα. Επίσης, πέραν των ήδη υπαρχουσών 5 εβδομαδιαίων πτήσεων προς Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), η δημοφιλής χαμηλού κόστους εταιρία, προσφέρει μια επιπλέον πτήση από Κολονία/ Βόννη από τον Ιούνιο και εξής, κάθε Πέμπτη.
Το καλοκαίρι, η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία επεκτείνει και τις πτήσεις της προς την Κροατία: από τέλη Ιουλίου οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν προς Ζάνταρ κάθε Τετάρτη και προς τη δημοφιλή Πούλα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, εκτελώντας συνολικά 4 πτήσεις την εβδομάδα προς το παραθεριστικό κέντρο της Κροατίας.
Επιπλέον, από 25 Ιουλίου ως τον Σεπτέμβριο 2011 επεκτείνεται και ο αριθμός πτήσεων προς την Ελλάδα. Με πρόσθετες πτήσεις κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η Germanwings προσφέρει στους πελάτες της πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψουν τη Θεσσαλονίκη. Από τα τέλη Ιουλίου, θα υπάρχει για πρώτη φορά δρομολόγιο και προς την Καβάλα.
Παράλληλα προστίθενται νέα δρομολόγια προς την Ιταλία από τη Στουτγκάρδη. Στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρίας θα περιλαμβάνονται το Μπάρι και το Κάλιαρι. Από 27 Μαρτίου θα υπάρχουν 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Μπάρι, επίσης από 14 Απριλίου 2011 και εξής 2 πτήσεις την εβδομάδα προς το Κάλιαρι  από Κολονία/ Βόννη.
Το Ανόβερο περιμένει με ανυπομονησία τις 4 νέες συνδέσεις προς Νάπολι, Μπάρι, Βενετία (Τρεβίζο) και Κατάνια. Η Νάπολη θα προστεθεί στο πρόγραμμα πτήσεων 2 φορές την εβδομάδα, με μια πτήση προς Μπάρι κάθε Πέμπτη από 14 Απριλίου. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα εκτελεί 3 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, προς το Τρεβίζο, που απέχει 30 χλμ. βόρεια της Βενετίας. Επίσης, στο θερινό πρόγραμμα 2011, θα περιλαμβάνονται κάθε Σάββατο πτήσεις προς την Κατάνια, το μεγαλύτερο νησί της Ιταλίας. Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει τις συνδέσεις με πολλούς δημοφιλείς προορισμούς: προσθέτει 3 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Σμύρνη της Τουρκίας και για το διάστημα 6 Ιουλίου – 19 Αυγούστου, προσθέτει επιπλέον πτήσεις κάθε Τετάρτη και Παρασκευή προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, κάνοντας την καρδιά όσων αγαπούν τα πάρτι και τις διακοπές στον ήλιο να χτυπά γρηγορότερα!
Μια επιπλέον καινοτομία είναι το νέο δρομολόγιο Μάαστριχτ – Βερολίνο, κατόπιν απόφασης της εταιρίας να προσφέρει σε άτομα που βρίσκονται κοντά στα σύνορα την ευκαιρία να ταξιδεύουν και από την Ολλανδία προς το Βερολίνο, αντιδρώντας στην πρόσφατη επιβολή του αεροπορικού φόρου εναέριας κυκλοφορίας. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα με αεροσκάφος A319 150 θέσεων και θα προσφέρει νέες ταξιδιωτικές επιλογές σε παραθεριστές αλλά και επιχειρηματίες ταξιδιώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.