Αρχική General Το οινοποιείο της Γαίας Οινοποιητικής στη Σαντορίνη άνοιξε τις πόρτες του και...

Το οινοποιείο της Γαίας Οινοποιητικής στη Σαντορίνη άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει!

S. SUN&VARIETY Gaia SantoriniΑπό τη φετινή σαιζόν το οινοποιείο της ΓΑΙΑΣ Οινοποιητικής στη Σαντορίνη είναι επισκέψιμο. Tο οινοποιείο βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, στη θέση Βραχειές, μεταξύ του Καμαρίου και του Μονόλιθου, πάνω στη θάλασσα και κοντά στο αεροδρόμιο.

Το παλιό αυτό πετρόκτιστο βιομηχανικό κτίριο, στέκει εκεί από τις αρχές του περασμένου αιώνα, δείγμα μιας βιομηχανικής δραστηριότητας που κάποτε ανθούσε στη Σαντορίνη, αυτής της επεξεργασίας της ντομάτας. Η ΓΑΙΑ Οινοποιητική τού ξανάδωσε ζωή μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο οινοποιείο όπου εδώ και πάνω από μια δεκαετία παράγει ένα από τα γνωστότερα εμφιαλωμένα κρασιά του νησιού, τον ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους οινοποίησης του ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ, του ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ ΒΑΡΕΛΙ και του WILD FERMENT ΑΣΣΥΡΤΙΚΟΥ της ΓΑΙΑΣ, να μυηθούν στη μοναδικότητα του οικοσυστήματος του νησιού, γέννημα της λάβας και της θάλασσας, να δοκιμάσουν την πλήρη γκάμα των κρασιών της ΓΑΙΑΣ από τη Σαντορίνη και τη Νεμέα, αλλά και να ξεναγηθούν στους χώρους του μικρού οξοποιείου όπου με μεράκι και πολλή υπομονή παράγεται, σε ελάχιστους όγκους, ένα σπάνιο παλαιωμένο αρωματικό ξίδι.

Αν φέτος βρεθείτε Σαντορίνη, μην το χάσετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.