Αρχική Συνέδρια Η MidEast περήφανος διοργανωτής του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου του Κολλεγίου Επεμβατικής Καρδιολογίας...

Η MidEast περήφανος διοργανωτής του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου του Κολλεγίου Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ινδίας που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα

11ο Διεθνές Συνέδριο του Κολλεγίου Επεμβατικής Καρδιολογίας της ΙνδίαςΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Διεθνές Συνέδριο του Κολλεγίου Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ινδίας που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με περήφανο διοργανωτή τη MidEast Travel. Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Athenaeum Intercontinental από τις 17 έως τις 20 Απριλίου 2011. Το όνομα της MidEast, με την πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση εταιρικών συνεδρίων κι επαγγελματικών συναντήσεων, εμπνέει εμπιστοσύνη κι εξασφαλίζει την επιτυχία σε ό,τι αναλαμβάνει.

Στο συνέδριο συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου της Επεμβατικής Καρδιολογίας από την Ινδία, όπως οι διεθνούς φήμης Καθηγητές Καρδιολογίας B. K. Goyal και Επεμβατικής Καρδιολογίας Fayaz Shawl αλλά και ο Έλληνας Καθηγητής Καρδιολογίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, κος Παναγιώτης Βάρδας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την επεμβατική καρδιολογία, όπως καρδιακή μαρμαρυγή, νεότερα φάρμακα και τεχνολογικά επιτεύγματα, μηχανική υποστήριξη, μελλοντικές προοπτικές κ.ά, ενώ οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά επεμβάσεις μέσω δορυφορικής σύνδεσης με το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

Τους Ινδούς ιατρούς καλωσόρισε μεταξύ άλλων ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα, κος Shri Tsewang Topden, ο Έλληνας Καθηγητής Καρδιολογίας κος Παναγιώτης Βάρδας, και η Βουλευτής Επικρατείας κα Μάγια Τσόκλη. Χρυσό ευχαριστήριο στεφάνι παραδόθηκε στην Καθηγήτρια Καρδιολογίας και Αντιπρόεδρο του Συνεδρίου, κα Lekha Adik – Pathak, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και Καρδιαγγειακής Προστασίας, κο Θανάση Μανώλη.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας να φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του ιατρικού κλάδου παγκοσμίως. Οι Ινδοί ιατροί επέλεξαν τη χώρα του Ιπποκράτη ως το ιδανικό μέρος συνάντησης και συζήτησης για τα ιατρικά θέματα του χώρου τους. Το συνέδριο αυτό λαμβάνει χώρα σε μία εποχή που η Ελλάδα έχει ανάγκη την προβολή της σε μια από τις πιο σημαντικές αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό όπως είναι η χώρα της Ινδίας. Σε απόλυτη σύμπλευση με τις πρόσφατες ενέργειες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, η MidEast έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με παράγοντες της Ινδικής αγοράς τουρισμού και συνεδρίων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.