Αρχική Airlines News Η Lufthansa επίσημος χορηγός στην έκθεση «1870-1970: Ένας αιώνας Ελληνογερμανικού Εμπορίου στον...

Η Lufthansa επίσημος χορηγός στην έκθεση «1870-1970: Ένας αιώνας Ελληνογερμανικού Εμπορίου στον Καθρέφτη της Διαφήμισης»

Lufthansa Airbus A380100 χρόνια εμπορικών συναλλαγών Ελλάδας – Γερμανίας μέσα από τη διαφήμιση…

Μια ιδιαίτερη έκθεση διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Goethe και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου 2011, στους χώρους του Ινστιτούτου Goethe, στην Αθήνα. Μέσα από την έκθεση αυτή, παλαιές διαφημίσεις-ντοκουμέντα αφηγούνται την ιστορία των Ελληνογερμανικών συναλλαγών μέσα στην πορεία ενός αιώνα.

Η Lufthansa δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκδήλωση. Άλλωστε, και ο Γερμανικός αερομεταφορέας έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον Ελλαδικό χώρο: η Lufthansa German Airlines εξυπηρετεί την Ελλάδα εδώ και 52 χρόνια, διακινώντας χιλιάδες επιβάτες, είτε για επαγγελματικούς είτε για παραθεριστικούς λόγους. Με το εκτενές της δίκτυο, διευκολύνει τα επαγγελματικά ταξίδια με άνετες και ταχείες ανταποκρίσεις, αποτελώντας την προτιμητέα αεροπορική εταιρία για πτήσεις από/ προς Γερμανία και τον υπόλοιπο κόσμο. Ένας μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών διακινείται καθημερινά προς τις εμπορικές πόλεις της Γερμανίας, όπου οι συναλλαγές με Ελλάδα παραμένουν αδιάλειπτες εδώ και δεκαετίες.

Σήμερα, ο ηγετικός σε αριθμούς επιβατών διεθνής αερομεταφορέας προσφέρει 7 πτήσεις την ημέρα από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, Μόναχο και Ντύσσελντορφ παρέχοντας συνδέσεις με 211 προορισμούς της Lufthansa παγκοσμίως, και 72 ακόμη συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων κοινού κωδικού με τους εταίρους της, Austrian Airlines, bmi, Brussels Airlines και SWISS.

Η έκθεση «1870-1970: Ένας αιώνας Ελληνογερμανικού Εμπορίου στον Καθρέφτη της Διαφήμισης» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011, 20:00 στο Φουαγιέ του Goethe-Institut, Ομήρου 14-16 και θα διαρκέσει μέχρι 8 Ιουνίου 2011. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 210 3661 000, www.goethe.de/athen και 210 6419 000, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.