Αρχική Airlines News Στη Κούβα με KLM από τα τέλη Οκτωβρίου

Στη Κούβα με KLM από τα τέλη Οκτωβρίου

md11 klmΑπό τις 31 Οκτωβρίου 2011, η KLM θα πετάει τρεις φορές την εβδομάδα για το αεροδρόμιο Jose Marti International Airport της Κούβας. Η Κούβα θα αποτελεί τον 68ο υπερατλαντικό προορισμό της KLM.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της KLM Peter Hartman δήλωσε: “Από τον χειμώνα του 2011, η KLM θα ενισχύει την παρουσία της στην Καραϊβική προσφέροντας περισσότερες θέσεις. Με την Αβάνα, προσφέρουμε τώρα ακόμη περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Schiphol Mainport του Άμστερνταμ. Επιπλέον, η Κούβα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας προς αυτόν τον εξαιρετικό προορισμό της Καραϊβικής εντός της ίδιας ημέρας».

Η Κούβα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία τουριστικών ενδιαφερόντων, από την παρθένα φύση και τα ιστορικά αξιοθέατά της μέχρι τα παραθαλάσσια θέρετρα πολυτελείας. Η KLM θα αναχωρεί από το Schiphol Mainport του Άμστερνταμ για την Αβάνα τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος MD11 εξοπλισμένο με 285 θέσεις: 24 στην World Business Class και 261 στην Εconomy class. Οι πτήσεις προς Κούβα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, με αναχώρηση από το Schiphol στις 13:15 και άφιξη στην Αβάνα στις 17:45. Από Αβάνα, η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 19:45 και θα φθάνει στο Αμστερνταμ την επόμενη ημέρα στις 10:45.

Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.