Αρχική Airlines News Με επιτυχία τα δρομολόγια σωτηρίας αλλοδαπών από την Λιβύη στην Κρήτη

Με επιτυχία τα δρομολόγια σωτηρίας αλλοδαπών από την Λιβύη στην Κρήτη

Chinese nationals evacuated from Libya, walk out of a chartered planeΗ Olympic Handling S.A  ένας από τους κορυφαίους φορείς επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, εξυπηρέτησε με επιτυχία μια σειρά πτήσεων απομάκρυνσης και επαναπατρισμού πολιτών από την Λιβύη, για τις αεροπορικές εταιρίες Air China, Hainan Airlines και Korean Air στο αεροδρόμιο των Χανίων, βοηθώντας έτσι την αποβίβαση παραπάνω από δέκα χιλιάδων ατόμων (10.000) διαφορετικών εθνικοτήτων.
Οι πτήσεις αυτές ήταν μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης για την απομάκρυνση αλλοδαπών από την Λιβύη λόγω της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης.
Οι παραπάνω αερομεταφορείς έδωσαν συγχαρητήρια στην Olympic Handling S.A  για την άμεση ανταπόκρισή της, τον συντονισμό και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρείχαν κατά την διάρκεια αυτών των δρομολογίων.
Η Olympic Handling S.A  θα ήθελε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής επιχείρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.