Αρχική Culture Η Κατσαρίδα κλείνει πανηγυρικά την εξάχρονη πορεία της με 4 παραστάσεις στο...

Η Κατσαρίδα κλείνει πανηγυρικά την εξάχρονη πορεία της με 4 παραστάσεις στο Θέατρο Badminton

Η Κατσαρίδα κλείνει πανηγυρικά την εξάχρονη πορεία της με 4 παραστάσεις στο Θέατρο BadmintonΗ Κατσαρίδα του Βασίλη Μαυρογεωργίου Εφοδιαστείτε με εντομοκτόνα.
Αυτή τη φορά ίσως καταφέρετε να την ξεφορτωθείτε!
7 – 10 Απριλίου 2011 Θέατρο Badminton

Η Κατσαρίδα, έξι χρόνια μετά τη γέννησή της και έχοντας στο ενεργητικό της δύο μετενσαρκώσεις (διανομές) και πετυχημένα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επιστρέφει στο πρώτο της σώμα και κάνει τη φωλιά της στο Θέατρο Badminton για λίγες μόνο παραστάσεις!

Το εξωφρενικό ντανταϊστικό μιούζικαλ (δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου ξεκίνησε από το Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις αρχές του 2005, για να παιχτεί πρώτα εκεί κι έπειτα στον Κάτω Χώρο επί δυόμισι χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Στα επόμενα χρόνια δουλεύτηκε ξανά και ξανά, γνώρισε δύο ακόμα διανομές με νέους ηθοποιούς και παρουσιάστηκε σε μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ύστερα από τόσα ταξίδια η θρυλική Κατσαρίδα παρουσιάζεται ξανά με την πρώτη της διανομή, αυτή των δημιουργών της! Κι αφού το Θέατρο του Νέου Κόσμου είναι πολύ μικρό πια για να τη χωρέσει, συνεργάζεται με το Θέατρο Badminton, το οποίο θα στεγάσει για ένα μικρό διάστημα το θίασο, τις περιπέτειες και τα όνειρά της.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.