Αρχική General Ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και τη περιφερεια Αν. Μακεδονιας- Θρακης επισκέφθηκε η Διοικηση...

Ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και τη περιφερεια Αν. Μακεδονιας- Θρακης επισκέφθηκε η Διοικηση της ETA

ETAΕπίσκεψη –αυτοψία σε ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη και στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα η Πρόεδρος της ΕΤΑ κυρία Αυγή Μαρκοπούλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λάμπρου.
Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμαριάς
κ. Θεοδόση Μπακογλίδη όπου συζήτησαν για το θέμα της αξιοποίησης της μαρίνας της ΕΤΑ στην Αρετσού Καλαμαριάς, αλλά και την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου σε όλη την παραθαλάσσια έκταση της ΕΤΑ.
Σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς συμφωνήθηκε να εκπονηθεί σχέδιο κοινής αποδοχής, το οποίο θα προβλέπει την ανάπτυξη και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου μετώπου με τη δημιουργία  ελεύθερων χώρων πρασίνου και χώρων αναψυχής.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα ακίνητα της ΕΤΑ στην Ασπροβάλτα, στην Ηρακλείτσα, στο Μπάτη Καβάλας, στις ιαματικές πηγές των Ελευθερών, στο Τουριστικό Περίπτερο των Αβδήρων και στο Φανάρι.
Πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Αρη Γιαννακίδη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Πολιτισμού Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Κώστα Παπακοσμά, και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά, για θέματα αξιοποίησης ακινήτων αρμοδιότητας ΕΤΑ στην Περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.