Αρχική Hotels Στο Λεωνίδιο, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας(ΕΞΑ), με ξενοδόχους από...

Στο Λεωνίδιο, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας(ΕΞΑ), με ξενοδόχους από τους Δήμους Νότιας και Βόρειας Κυνουρίας

Celestyal Cruises

Kων/νος Μαρινάκος, Ξενοδόχος-Οικονομολόγος(MSc,PhD), Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Σε θερμό κλίμα και με ιδιαίτερη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13Μαρτίου 2011, στην αίθουσα βιβλιοθήκης – συνεδριάσεων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο, η συνάντηση-ανοικτή συζήτηση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας(ΕΞΑ), με μέλη ξενοδόχους από τους  Δήμους  Νότιας και Βόρειας Κυνουρίας του Νομού. 
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας κ. Μαρινάκο Κων/νο,  η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την δεύτερη από μια σειρά  προγραμματισμένων συναντήσεων του Δ.Σ. της ΕΞΑ με ξενοδόχους όλων των γεωγραφικών ενοτήτων του Νομού. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου γύρω από τρέχοντα ζητήματα της ξενοδοχίας,  η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, αλλά κυρίως η ανάδειξη, αξιολόγηση και καταγραφή των  κατά τόπους προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ο τουρισμός στο σύνολό του.
Με βάση τα αποτελέσματα των   συναντήσεων αυτών, θα ακολουθήσει την αμέσως προσεχή περίοδο, ένας νέος κύκλος  επαφών με εκπροσώπους των νέων Καλλικρατικών Δήμων και της Περιφέρειας , με στόχο την «επικοινωνία» και προώθηση των προβλημάτων του κλάδου στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την από κοινού αναζήτηση μεθόδων επίλυσής τους και την ανάπτυξη στρατηγικών αντιμετώπισης των διαρθρωτικών προβλημάτων της τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Αρκαδίας. Καθοριστικής σημασίας, κατά την τελευταία συνάντηση των ξενοδόχων στο Λεωνίδιο, ήταν και η παρουσία του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Μαρνέρη Ιωάννη. Ο κ. Μαρνέρης παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα των ξενοδόχων και τόνισε τον σημαντικό  ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο τουρισμός για την γενικότερη ανάπτυξη της  περιοχής και τις πολλαπλασιαστικές θετικές επιδράσεις που μπορεί να επιφέρει στην τοπική οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.