Αρχική Tourism O Γιώργος Κολέτσος αναλαμβάνει γενικός γραμματέας ΕΟΤ

O Γιώργος Κολέτσος αναλαμβάνει γενικός γραμματέας ΕΟΤ

Aπό δεξιά ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με τον Γιώργο ΚολέτσοΟ Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε σήμερα, 18, Φεβρουαρίου, με τον Γιώργο Κολέτσο που αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ. Ο Γιώργος Κολέτσος – έμπειρο στέλεχος με σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- που προσέφερε σημαντικά κατά τη θητεία του ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων 2013, αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα σε μια χρονική στιγμή σημαντική για την προβολή και προώθηση της χώρας ως τουριστικού προορισμού.

Αυτή τη στιγμή ο ΕΟΤ έχει δυο στόχους: να αποκτήσει μια δομή που θα του επιτρέπει να υπηρετεί το έργο του πιο αποτελεσματικά και από την άλλη να εφαρμόσει μια ακόμη πιο επιθετική προσέγγιση προς τις αγορές που μας ενδιαφέρουν – νέες αλλά και παραδοσιακές.

Η προσθήκη του Γιώργου Κολέτσου στο ηγετικό σχήμα του ΕΟΤ θα προσφέρει τη δυνατότητα να γίνονται και τα δυο παράλληλα.

Ήδη από πέρυσι, ΥΠΠΟΤ και ΕΟΤ, προχώρησαν σε περικοπές, τερματισμό των δαπανών χωρίς στόχο και άφησαν πίσω μια περίοδο κακοδιαχείρισης, στοχεύοντας στον εξορθολογισμό της διοίκησης του οργανισμού.

Παράλληλα και παρά την οικονομική κρίση, ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή των χρεών του ΕΟΤ προς τα ξένα μέσα ενημέρωσης που είχε οδηγήσει στην δημιουργία αρνητικής δημοσιότητας για την Ελλάδα, κατορθώνοντας έτσι να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες θεμελίωσης μιας νέας μεθοδολογίας προβολής.

Δημιουργήθηκε επίσης διακριτή στρατηγική ανά αγορά-στόχο, αξιοποιώντας σημαντικά το διαδίκτυο και τα νέα μέσα, αλλά και οριοθετώντας τη χώρα ως προορισμό ατελείωτων εμπειριών. Το 2011 θα εξελίξει ακόμη περισσότερο τα παραπάνω με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού μας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών, από ολόκληρο τον κόσμο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.