Αρχική Companies Το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης DuROCK PUCCS εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά

Το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης DuROCK PUCCS εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά

PUCCS εφαρμοσμένη εξωτερική θερμομόνωση.Αν η εξοικονόμηση ενέργειας  ενός κτιρίου είναι το ζητούμενο στη σημερινή αγορά, το DuROCK PUCCS είναι η μοναδική λύση σε μία από τις βασικότερες παραμέτρους του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τη θερμομόνωση. Οι μονώσεις PUCCS, σχεδιασμένες αποκλειστικά και κατασκευασμένες εξολοκλήρου στον Καναδά, διατίθενται και στην Ελλάδα από την εταιρεία Έργον-Ενέργεια Ε.Π.Ε.
Η καναδική εταιρία DuROCK, αναγνωρισμένη εταιρεία στον χώρο κατασκευής επιστρωμάτων οροφής και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, αναπτύσσοντας τις μονώσεις της δημιούργησε τις μονώσεις PUCCS Exterior Insulation Finish Systems (EIFS). Οι νέες μονώσεις της DuROCK αποτελούνται από αυλάκια βάθους 10mm, αποτρέποντας την συμπύκνωση υδρατμών και διατηρώντας την θερμοκρασία του κελύφους όσον το δυνατόν σταθερότερη. Το σύστημα PUCCS EIFS διατίθεται σε Τύπου Ι με θερμική αντίσταση 0,65 m2*K/W και πυκνότητα 16 Kg/m3  και σε Τύπου ΙΙ με  θερμική αντίσταση 0,70 m2*K/W και πυκνότητα 24 Kg/m3.

Ο Εμμανουήλ Τσιρέκας, Γενικός Διευθυντής της Έργον-Ενέργεια Ε.Π.Ε. δήλωσε: «Μία από τις βασικότερες παραμέτρους του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού είναι και η θερμομόνωση. Με την πρόβλεψη για θερμομόνωση στις κτιριακές κατασκευές λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ώστε να παρεμποδίζεται η διαφυγή της θερμικής ενέργειας από έναν χώρο προς την ατμόσφαιρα ή προς έναν άλλο, ψυχρότερο γειτονικό χώρο ή αντίστροφα, και συγχρόνως δημιουργείται αίσθημα θερμικής άνεσης για τους χρήστες του κτιρίου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.