Αρχική Airlines News Νέα Business Class στις Ευρωπαϊκές πτήσεις από την KLM

Νέα Business Class στις Ευρωπαϊκές πτήσεις από την KLM

KLM new business classΑπό τις 27 Μαρτίου, η KLM θα προσφέρει μια νέα Business Class στους επιβάτες της στις Ευρωπαϊκές πτήσεις. Το προϊόν αυτό αντικαθιστά την KLM “Europe Select”. Η νέα “ Europe Business Class ” προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους προς προορισμούς της Ευρώπης περισσότερη άνεση όσον αφορά στο κάθισμα και περισσότερο χώρο, βελτιωμένες υπηρεσίες εστίασης και προτεραιότητα κατά την αναχώρηση και την άφιξη.

Ο Erik Varwijk, Εμπορικός Αντιπρόεδρος της KLM, δηλώνει: “Εκτεταμένες έρευνες μεταξύ επιβατών της business class κατέδειξαν σαφή ανάγκη για μια καλύτερη εξυπηρέτηση που να επιτρέπει στους επιβάτες να εργάζονται ή να χαλαρώνουν εν πτήση. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας στην Business Class ένα νέο και άνετο προϊόν. “

Περισσότερη άνεση και αποτελεσματικότητα : μία θέση στη νέα Europe Business Class παρέχει 50% περισσότερο χώρο από ό, τι πριν, διότι το μεσαίο κάθισμα είναι πλέον πάντα κενό. Προσφέρει επίσης στους επιβάτες της business class και περισσότερη διακριτικότητα. Επιπλέον, όλα τα καθίσματα της business class στον στόλο των Boeing 737 θα είναι σύντομα εξοπλισμένα με μια υποδοχή φόρτισης ηλεκτρικών συσκευών. Η KLM συνεχίζει να προσφέρει στους επιβάτες της Business Class στην Ευρώπη προτεραιότητα κατά την αναχώρηση και άφιξη όπως τις υπηρεσίες Premium Check-In, μεγαλύτερο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, πρόσβαση στα σαλόνια της Business, και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση/αποβίβαση και την παράδοση αποσκευών.

Βελτιωμένη εστίαση : τα γεύματα έχουν αναβαθμιστεί τόσο στην παρουσίασή τους όσο και στο περιεχόμενο. To υψηλής ποιότητας μενού περιέχει πολλές επιλογές (τέσσερα μενού το μήνα), ανάλογα με τον χρόνο πτήσης και την ώρα αναχώρησης. Η παρουσίαση αλλάζει επίσης. Τα γεύματα θα σερβίρονται σε επιτραπέζια σκεύη σχεδιασμένα από τον Ολλανδό σχεδιαστή Marcel Wanders, (όπως και στη World Business Class).

Η “Europe Business Class” θα προσφέρεται σε όλες τις πτήσεις στην Ευρώπη, που εκτελούνται από την KLM ή την KLM Cityhopper. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 500 πτήσεις την ημέρα σε περισσότερους από 60 προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.