Αρχική General Επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών από τη Λιβύη

Επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών από τη Λιβύη

Εξέγερση στη ΛιβύηΤο Υπουργείο εξωτερικών ανακοίνωσε πως “Σε εφαρμογή του σχεδίου επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στη Λιβύη, τρία (3) μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αναχωρούν σήμερα 24.02.11 περί ώρα  09:00 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό τις πόλεις Τρίπολη (δύο αεροσκάφη) και Σάμπχα (ένα αεροσκάφος).
Στα αεροσκάφη θα επιβαίνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης και στελέχη από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, που θα συντονίσουν την επιχείρηση επαναπατρισμού.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Φεβρουαρίου αναχώρησε από την Κρήτη η φρεγάτα Ψαρά, η οποία θα παραμείνει στα ανοιχτά της Λιβύης.
Επίσης το βράδυ της Τρίτης επρόκειτο να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιβίβασης Ελλήνων και πολιτών τρίτων χωρών στα επιβατικά πλοία Hellenic Spirit και Olympic Champion, που έχουν ελλιμενισθεί στο λιμένα της Βεγγάζης.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας της Μονάδας Χειρισμού Κρίσεων είναι: +302103681912

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.