Αρχική General Διοικητικές αλλαγές στον ΟΤΕ

Διοικητικές αλλαγές στον ΟΤΕ

oteΟ ΟΤΕ ανακοίνωσε πως από 17 Φεβρουαρίου, 2011, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές

Α. Ο κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή Ομίλου ΟΤΕ (Chief Operating Officer OTE Group) στην οποία αναφέρονται :

· Οι Γενικοί Διευθυντές Οικιακών Πελατών, Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών και Εγχωρίων Παρόχων του ΟΤE

· Η Γενική Εμπορική Διεύθυνση της COSMOTE

· Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, στην οποία αναφέρονται οι Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών (Call Centres) του ΟΤΕ και η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της COSΜOTE.

· Η Γενική Τεχνική Διεύθυνση της COSMOTE.

· Οι Θυγατρικές Εταιρίες OTE-Globe, Hellas-Sat, Hellas- Sat Consortium, Voicenet και OTEsat-Maritel.

Ο κ. Πιπερίδης αναλαμβάνει προσωρινά και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του ΟΤΕ καθώς και του Γενικού Διευθυντή Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της COSMOTE.

Ο κ. Χρήστος Κατσαούνης, μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην OTEPlus.

Β. Ο κ. Αθανάσιος Στράτος με άμεση αναφορά στον κ. Πιπερίδη, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE.

Γ. Ο κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ (Chief Information Officer OTE Group), στην οποία αναφέρονται:

· Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ και

· Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών & Συστημάτων Πληροφορικής της COSMOTE.

Ο κ. Αθανασόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών & Συστημάτων Πληροφορικής της COSMOTE.

Δ. Ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας & Λειτουργιών του ΟΤΕ, στην οποία αναφέρονται οι Γενικοί Διευθυντές Τεχνολογίας και Περιφερειών του ΟΤΕ καθώς και η HELLASCOM.

Ο κ. Δρακόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά και τις θέσεις των Γενικών Διευθυντών Τεχνολογίας και Περιφερειών του ΟΤΕ .

Ε. Ο κ. Κωνσταντίνος Λιαμίδης, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΟΤΕ, στην οποία αναφέρονται οι Θυγατρικές Εταιρίες ROMTELECOM, COSMOTE Ρουμανίας, GLOBUL και AMC.

Ο κ. Λιαμίδης εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή – Συμβούλου Διοίκησης στην COSMOTE.

ΣΤ. Στον κ. Kevin Copp, Γενικό Διευθυντή Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, θα αναφέρεται ο κ. Γεώργιος Μαυράκης, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων του ΟΤΕ και οι Θυγατρικές Εταιρίες OTE-Estate, OTE Ασφάλιση, Cosmoone, OTE PLC.

Ζ. Στον κ. Λοϊζο Κύζα, Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΤΕ θα αναφέρονται οι Θυγατρικές Εταιρίες OTEPlus και OTE-Academy.

Η. Αποχωρούν από τον ΟΤΕ ο κ. Ανδρέας Καραγεώργος που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειών, ο κ. Κων/νος Κάππος που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής και η κα Μαρία Ευθυμέρου που κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Τεχνολογίας.

Επίσης, οι κ.κ. Θεοφάνης Τσιόκρης και Κωνσταντίνος Ζωντανός, Διευθύνοντες Σύμβουλοι των θυγατρικών Εταιριών OTEPlus και HELLASCOM αντίστοιχα, θα αποχωρήσουν σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες των εταιριών αυτών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.