Αρχική Tourism To IMIC 2011 ξεκινά την Τετάρτη 2, Φεβρουαρίου, 2011

To IMIC 2011 ξεκινά την Τετάρτη 2, Φεβρουαρίου, 2011

IMIC 2011Με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, όπου 56 ειδικούς επιστήμονες, marketiers, διακεκριμένους επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης, δημοσιογράφους, γνώστες των social media, food bloggers και πολλοί άλλοι, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα του «Valuing the food experience – Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού». IMIC 2011
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 2 και 3 Φεβρουαρίου του 2011.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση της ολοένα και αυξανόμενης σημασίας που έχουν οι γευστικές εμπειρίες στον τουρισμό. Το φαγητό εξασφαλίζει συσχέτιση με τους προορισμούς καθώς εκτός από φυσική ανάγκη εκπροσωπεί την ταυτότητα και τη μοναδικότητα ενός προορισμού. Στο πλαίσιο αυτό τα τοπικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, τα τρόφιμα, η Μεσογειακή διατροφή, ο αγροτουρισμός κλπ έχουν πρωτεύοντα ρόλο και λόγο.
Το IMIC πλαισιώνεται και φέτος, για δεύτερη χρονιά, από το «2011 Athens Tourism Symposium».
Πρόκειται για ένα επιστημονικό συνέδριο τουρισμού που θα διεξαχθεί στις ίδιες ημέρες, στον ίδιο χώρο, και θα έχει ως θέμα του «International Congress on Current Trends in Tourism Management and Tourism Policy». Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το IMIC 2011 και το 2011 Athens Tourism Symposium υπάρχουν στο δικτυακό τόπο http://imic2011.conferences.gr και http://ats.conferences.gr αντίστοιχα.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Υποστηρίζεται επίσης από το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και το SITE Greece (Society of Incentives and Travel Executives)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.