Αρχική Airlines News H easyJet προχωρά στην απόκτηση νέων αεροσκαφών από την Airbus

H easyJet προχωρά στην απόκτηση νέων αεροσκαφών από την Airbus

easyjetΗ easyJet, ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με την Airbus για να ασκήσει τα δικαιώματά της για την αγορά 15 αεροσκαφών Α320 με παράδοση στο διάστημα μεταξύ 2011 έως 2014 καθώς και για να εξασφαλίσει option για νέες παραγγελίες για περισσότερα από 33 αεροσκάφη Α320. Επιπρόσθετα, 20 από τα αεροσκάφη Α319, που η easyJet είχε συμφωνήσει να παραλάβει από την Airbus μετατράπηκαν σε παραγγελία για αεροσκάφη τύπου Α320.
Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει τη δυνατότητα της easyJet να συνεχίσει να τη στρατηγική της για ελεγχόμενη στοχευμένη ανάπτυξη και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για ενίσχυση με κερδοφορία το μερίδιο αγοράς της.
Η easyJet δημιουργεί σημαντικά οφέλη από την ευελιξία στον προγραμματισμό του στόλου της. Η νέα παραγγελία αεροσκαφών σε συνδυασμό με την αναστολή και τις επεκτάσεις των μισθώσεων  δημιουργεί τις ευνοϊκές εκείνες συνθήκες ώστε ο ρυθμός ανάπτυξης σε ότι αφορά τις διατιθέμενες θέσεις να είναι ευέλικτος καθώς και να είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τις υπάρχουσες ευκαιρίες και τις οικονομικές συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.