Αρχική Tourism Την υπαγωγή της παραλίας Τσαμπίκας και του Γκολφ Αφάντου στον νόμο Fast...

Την υπαγωγή της παραλίας Τσαμπίκας και του Γκολφ Αφάντου στον νόμο Fast Track Investment ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης

G. NikitiadesΤην υπαγωγή των επενδύσεων της παραλίας Τσαμπίκας και του Γκολφ Αφάντου στις διαδικασίες του νόμου Fast Track Investment ζήτησε χθές από τον υπουργό Επικρατείας κ. Παμπούκη ο υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε μαζί του στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας.
Ο κ. Νικητιάδης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε: «οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στο Γκολφ Αφάντου και στην παραλία Τσαμπίκας αποτελούν σημαντικό βήμα για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού της Ρόδου. Θεώρησα σκόπιμο να συζητήσω την προοπτική υπαγωγής των επενδύσεων αυτών στο νέο νόμο που εξασφαλίζει διαφάνεια, ασφάλεια και ταχύτητα για κάθε επενδυτή. Ο κ. Παμπούκης θεώρησε απολύτως λογική την πρόταση αυτή και υποσχέθηκε να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή. Το Γκολφ της Ρόδου έχει καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας. Δυστυχώς έπρεπε να γίνει ο νόμος του Fast Track Investment για να ελπίζουμε ότι θα προχωρήσει με ταχύτερο ρυθμό η επένδυση. Το ίδιο ισχύει και για την επένδυση που αφορά στην παραλία της Τσαμπίκας η οποία μπορεί να μην βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο αλλά με το νέο νόμο θα επισπευστούν οι διαδικασίες και θα αποφύγουμε τα ίδια λάθη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.