Αρχική Φορείς Tη διατήρηση καθαρών και ασφαλών οδοστρωμάτων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Tη διατήρηση καθαρών και ασφαλών οδοστρωμάτων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Tη διατήρηση καθαρών και ασφαλών οδοστρωμάτων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Νομού ΜαγνησίαςΜε ένα ελαφρύ χιονάκι το μπάχαλο είναι γεγονός στην ΠΑΘΕ στο τμήμα από Τέμπη έως στροφές Αλεξάκη.                                                                                                      
Η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», της οποίας έχουν δώσει τη δυνατότητα να γεμίζει το εθνικό οδικό δίκτυο με σταθμούς διοδίων, δεν έχει ανοιχτό όπως πρέπει και οφείλει να έχει το εθνικό οδικό δίκτυο.
Αποτέλεσμα; Mία λωρίδα ανά κατεύθυνση με όλα τα επακόλουθα της επικινδυνότητας της μιας λωρίδας και τα γνωστά αποτελέσματα, επιπλέον να μην διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα και από την άλλη να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα σε ορισμένα σημεία, καθώς λειτουργεί μόνο μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Όλα αυτά συμβαίνουν με το πρώτο λίγο χιόνι που έχει πέσει. Τι θα γίνει αύριο που θα χιονίσει περισσότερο; Τώρα ήρθε ο χειμώνας για τα καλά στην Ελλάδα. Τα υπερτιμημένα διόδια που πληρώνουμε δεν δικαιολογούν ούτε στο ελάχιστο την ταλαιπωρία και τον χαμένο χρόνο που επωμίζεται ο ταξιδιώτης εν μέσω μάλιστα άσχημων καιρικών συνθηκών.
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας παρεμβαίνει καθώς εμείς οι ξενοδόχοι τρελαινόμαστε στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να έχουμε προβλήματα από τα αυτονόητα και από τις συμβατικές ή άλλες υποχρεώσεις τρίτων στην βασική εξασφάλιση των ανοικτών δρόμων.
Ελπίζουμε κάποιοι αρμόδιοι να διαβάσουν αυτή την παρέμβαση μας και να ζητήσουν από την υπεύθυνη εταιρεία τον λόγο που δεν τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις και το βασικότερο να είναι πιο επιμελής στο μέλλον αναφορικά με τη διατήρηση καθαρών και ασφαλών οδοστρωμάτων από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Τα έσοδα της είναι γι’ αυτό το σκοπό.    
Από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.