Αρχική Airlines News 2011 ευχές με ένα λαμπερό πάρτι!!!

2011 ευχές με ένα λαμπερό πάρτι!!!

lalu restaurantΗ Lufhansa και τα Leading Hotels of the World υποδέχονται τις γιορτές παρέα με εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όλο λάμψη και χαμόγελα, η Lufthansa και τα Leading Hotels of the World, υποδέχτηκαν φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο εστιατόριο Lalu, στο Κολωνάκι, αποχαιρετώντας τη χρονιά με πολλές ζεστές ευχές.

Όπως κάθε χρόνο, η Lufthansa έχει πολλούς λόγους για να γιορτάζει: την επέκταση των συνεργασιών της, την ανανέωση του στόλου, τη σύναψη νέων συνεργασιών στον Βόρειο Ατλαντικό, την ισχυροποίηση του Ομίλου ως έναν υγιή και αναπτυσσόμενο οργανισμό διεθνούς εμβέλειας, που τυγχάνει θερμής αποδοχής και αναγνώρισης από τους πελάτες του.

Ως ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος αεροπορικός όμιλος, η Lufthansa Group διακινεί περισσότερους από 56 εκ. επιβάτες ενώ μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου, συνδέει την Ελλάδα με 7 Ευρωπαϊκούς κόμβους. Συγκεκριμένα, μαζί με τις εταιρίες  Austrian Airlines, bmi, Brussels Airlines και SWISS εξυπηρετεί 254 προορισμούς σε 101 χώρες σε 4 ηπείρους μέσω των κόμβων τους στις Βρυξέλλες, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο (Heathrow), το Μόναχο, τη Βιέννη και τη Ζυρίχη. Παράλληλα, επεκτείνει τις συνεργασίες της με μέλη της Star Alliance σε πτήσεις κοινού κωδικού, όπως οι εταιρίες Air Canada, Continental Airlines και United Airlines, καλύπτοντας τις χώρες του Βορείου Ατλαντικού.

Φυσικά, τα οφέλη αυτής της επέκτασης και διεύρυνσης συνεργιών είναι ορατά μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών -ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά προγράμματα , το πρόγραμμα Miles& More, τα μέλη του οποίου κερδίζουν αεροπορικά μίλια με τη Lufthansa και τις αεροπορικές εταιρίες- μέλη του Ομίλου καθώς και τους συνεργάτες της Star Alliance , ενώ η εξαργύρωση μιλίων προσφέρεται και μέσω αγορών σε εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, ηλεκτρονικές αγορές. Δύο νέοι συνέταιροι από τον ξενοδοχειακό χώρο εισήλθαν στην οικογένεια του προγράμματος Miles & More προκειμένου να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες για τα μέλη τους που θέλουν να συλλέξουν και να εξαγοράσουν μίλια. Με τα Ritz-Carlton και Oberoi Hotels & Resorts, το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Ευρώπης έχει κερδίσει δύο διακεκριμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες, που διαθέτουν exclusive ξενοδοχεία πολυτελούς κατηγορίας ανά τον κόσμο.

Ήδη η επιτυχής συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς μετράει πέντε χρόνια από το λανσάρισμα της κάρτας Miles & More MasterCard στην Ελλάδα και όλο και περισσότερα μέλη απολαμβάνουν τις προσφορές και τις παροχές της Τράπεζας Πειραιώς και της Lufthansa, που διαρκώς εμπλουτίζονται.

Μέσα από τη διαρκή ανανέωση, επέκταση και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, σε προϊόντα και υπηρεσίες (SMS και WAP Check-in, ενημέρωση μέσω SMS για αλλαγές πύλης, ακυρώσεις πτήσεων ή καθυστερήσεις), η Lufthansa Passenger Airline Group έχει ως κύριο στόχο της διατήρηση της ηγετικής θέσης στην Ευρώπη, ως αερομεταφορέας ποιότητας, που καλύπτει το μεγαλύτερο όγκο διακίνησης επιβατών από την Ελλάδα προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Όμιλος Lufthansa ευχαριστεί τους εκλεκτούς συνεργάτες, τόσο στο πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών Miles & More, όπως  Aegean Airlines, Bag Stories, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-shop.gr, Hellenic Duty Free,  Parousiasi και Τράπεζα Πειραιώς για την άψογη συνεργασία και τις υπηρεσίες κύρους που προσφέρονται και αρμόζουν σε έναν  Όμιλο του βεληνεκούς της Lufthansa.

Η Lufthansa Group και τα Leading Hotels of The World μοιράζονται μαζί σας 2011 ευχές και σας εύχονται καλά Χριστούγεννα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.