Αρχική Airlines News Νέος προορισμός της Turkish Airlines το Χο Τσι Μινx

Νέος προορισμός της Turkish Airlines το Χο Τσι Μινx

Νέος προορισμός της Turkish Airlines το Χο Τσι ΜινxΟ 32ος προορισμός της Turkish Airlines στην Ασία, έχει το κωδικό όνομα Χο Τσι Μινx. Η πρωτεύουσα, έως το 1975, του Νότιου Βιετνάμ είναι γνωστότερη σε όλους ως Σαϊγκόν, μετονομάστηκε όμως προς τιμή του προέδρου και εθνικού ήρωα των Βιετναμέζων, σε Χο Τσι Μινχ.

Η Turkish Airlines από τις 29 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τα φτερά της -μέσω Μπανγκόκ- για την πόλη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ποταμού Σαϊγκόν (εξ ου και η προηγούμενη ονομασία της), η οποία συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της νοτιοανατολικής Ασίας.
Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν στη Χο τσι Μινχ θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν πολλά μνημεία, το επιβλητικό μουσείο, το πανεπιστήμιο και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στην πόλη.

Η πρώτη προγραμματισμένη πτήση προς την πόλη Χο Τσι Μινχ είναι για τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ θα γίνονται συνολικά τέσσερις την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και Σάββατο).

Αναλυτικά οι πτήσεις:
Κων/Πολη – Μπανγκόκ Αναχώρηση / Άφιξη
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο 23:40    13:40 (+1)
Μπανγκόκ – Χο Τσι Μινχ Αναχώρηση / Άφιξη
Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή 15:10    16:40
Χο Τσι Μινχ – Μπανγκόκ Αναχώρηση – Άφιξη
Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή 20:55    22:25
Μπανγκόκ – Κων/Πολη Αναχώρηση / Άφιξη
Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή 23:45    05:30 (+1)
Όλες οι ώρες είναι σε τοπική ώρα.

Για τη χρονική περίοδο από 29 Δεκεμβρίου έως 31 Μαρτίου τα εισιτήρια (με επιστροφή) προς Χο Τσι Μινχ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, μπορείτε να τα προμηθευτείτε στη μειωμένη τιμή των 623,00 ευρώ.

Μετρά αντίστροφα για Ντάκα

Μόλις 20 ημέρες έμειναν για να πραγματοποιηθεί η πρώτη προγραμματισμένη πτήση της Turkish Airlines προς την Ντάκα. Η THY στις 26 Δεκεμβρίου θα πετάξει στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, με ενδιάμεσο σταθμό το Καράτσι και οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή.

Αναλυτικά οι πτήσεις:
Κων/Πολη – Καράτσι Αναχώρηση / Άφιξη
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Κυριακή 00:30        08:45
Καράτσι – Ντάκα Αναχώρηση / Άφιξη
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Κυριακή 10:00        14:15
Ντάκα – Καράτσι Αναχώρηση – Άφιξη
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Κυριακή 22:50        01:15 (+1)
Καράτσι – Κων/Πολη Αναχώρηση / Άφιξη
Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο 02:30    05:50

Για τη χρονική περίοδο από 26 Δεκεμβρίου έως 31 Μαρτίου, μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια -με επιστροφή- προς την Ντάκα, στην ειδική τιμή των 590,00 συμπεριλαμβανομένων φόρων.

Επισκεφθείτε το site της Turkish Airlines στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.turkishairlines.com και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τους προορισμούς τους οποίους καλύπτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.